Genestra, Liquid Iodine, Йод, 30 мл

Код: 33914
Фото товару Genestra, Liquid Iodine, Йод, 30 мл
Фото складу Genestra, Liquid Iodine, Йод, 30 мл
Фото використання Genestra, Liquid Iodine, Йод, 30 мл
Основне фото товара Genestra, Liquid Iodine, Йод, 30 мл
(5)
1153 грн.
Під замовлення
Liquid Iodine від Seroyal містить йод, отриманий з ламінарії, однієї з форм морських водоростей. Йод важливий з кількох причин: він бере участь у допомозі вашим ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Genestra Йод 30 мл

Genestra, Liquid Iodine, Йод, 30 мл

Опис

Liquid Iodine від Seroyal містить йод, отриманий з ламінарії, однієї з форм морських водоростей. Йод важливий з кількох причин: він бере участь у допомозі вашим клітинам перетворювати їжу, яку ви їсте, в енергію, процес, відомий як метаболізм. Крім того, йод також підтримує вашу щитовидну залозу та вироблення нею гормонів щитовидної залози.

Найпоширенішим харчовим джерелом йоду є йодована кухонна сіль, але люди, які прагнуть скоротити споживання натрію, часто зменшують кількість доданої солі у своєму раціоні. Ламінарія є найкращим рослинним джерелом‚ і ця рідка добавка йоду є більш зручним способом її отримання.

Симптоми дефіциту йоду, який більш поширений у жінок, ніж у чоловіків, можуть включати недостатню роботу щитовидної залози або зоб (збільшення щитовидної залози).

Кожна крапля забезпечує 150 мікрограмів йоду у формі калію йодиду на додаток до інших рослинних речовин. Dulse є формою морського салату з природним високим вмістом йоду, тоді як лист люцерни може підтримувати гіпофіз. Одна пляшка рідкого йоду Seroyal містить одну унцію розчину.

Офіційний сайт: https://www.seroyal.com/our-products/shop-by/by-brand/genestra.html

Інгредієнти

Розмір порції: 1 крапля (0,03 мл) Порції в упаковці: 1000 Кількість на порцію / Йод (у вигляді йодиду калію) 150 мкг / 100% відсотка добової норми (DV). Інші інгредієнти: гліцерин, очищена вода, екстракт японської ламінарії.

Дозування

Перед використанням добре збовтати. Дорослі: приймати по 1 краплі 2 рази на день під час їжі або за рекомендацією лікаря.

Запобіжні заходи

Проконсультуйтеся з лікарем перед використанням, якщо ви вагітні, годуєте грудьми, приймаєте будь-які ліки або маєте будь-які захворювання. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Зберігати в недоступному для дітей місці. Примітка: вміст може не заповнювати упаковку, щоб відповідати вимогам маркування. Будь ласка, покладайтеся на вказану кількість.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Йод (Iodine)
Genestra, Super DHA Forte Liquid, ДГК, 150 мл
(5)
3095 грн.
У наявності