EuroMedica, Curaphen Extra Strength, Куркумін, 120 таблеток

Код: 33899
Фото товару EuroMedica, Curaphen Extra Strength, Куркумін, 120 таблеток
Фото складу EuroMedica, Curaphen Extra Strength, Куркумін, 120 таблеток
Фото використання EuroMedica, Curaphen Extra Strength, Куркумін, 120 таблеток
Основне фото товара EuroMedica, Curaphen Extra Strength, Куркумін, 120 таблеток
(5)
4854 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 21.07.2024, без передоплати
Curaphen Extra Strength Tablets від EuroMedica це веганська добавка, яка може полегшити біль і скутість запалених суглобів. Цей безмолочний продукт також може підвищити імунітет ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

EuroMedica Куркумін 120 таблеток

EuroMedica, Curaphen Extra Strength, Куркумін, 120 таблеток

Опис

Curaphen Extra Strength Tablets від EuroMedica — це веганська добавка, яка може полегшити біль і скутість запалених суглобів. Цей безмолочний продукт також може підвищити імунітет і роботу мозку, а також підтримувати здоровий спосіб життя.

DL-фенілаланін (DLPA), присутній у цій добавці від EuroMedica, є амінокислотою, яка може запобігти розпаду природних знеболювальних речовин в організмі: ендорфінів і енкефалінів. Це може змінити сприйняття болю.

Босвелія багата фітохімічними речовинами, такими як босвелієва кислота, які можуть мати протизапальну дію. Boswellia також може будувати хрящ. Ацетил-11-кето бета-босвелієва кислота (AKBA) може покращити рухливість і діапазон рухів суглобів.

Екстракт кореневища куркуміну (BCM-95) походить від куркуми, стародавньої спеції. Леткі олії куркуми можуть мати протизапальну дію та, здається, пригнічують дію NF Kappa – B, збудника запалення. Куркумін також може мати антиоксидантні властивості.

Наттокіназа може покращити кровообіг в організмі та полегшити запалення суглобів. Покращуйте здоров’я своїх суглобів, серця, мозку та імунної системи за допомогою таблеток Curaphen Extra Strength від EuroMedica.

Офіційний сайт: http: //www.euromedicausa.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 таблетка Порції в упаковці: 120 Кількість на порцію / Запатентований комплекс 902 мг / DLPA (DL-фенілаланін)‚ Босвелія (Boswellia serrata) Екстракт гумової смоли (BosPure), стандартизований для вмісту >70% загальної кількості органічних і босвеллієвих кислот з AKBA >10%‚ з менш ніж 5% бета-босвелієвої кислоти‚ Екстракт кореневища куркуміну (Curcuma longa) (BCM-95), посилений ефірною олією куркуми та стандартизований для куркуміноїдного комплексу (куркумін‚ деметоксикуркумін та бісдеметоксікуркумін)‚ Наттокіназа. Добова норма (DV) не встановлена. Інші інгредієнти: целюлоза, стеаринова кислота, діоксид кремнію, кроскармелоза натрію, етилцелюлоза (модифікована целюлоза), стеарат магнію рослинного походження. Містить сою (менше 5 частин на мільйон). Веганський. Не містить цукру, солі, дріжджів, пшениці, глютену, кукурудзи, молочних продуктів, штучних барвників, штучних ароматизаторів або штучних консервантів. Завдяки натуральним інгредієнтам зміни кольору є нормальними. Безпека та ефективність усіх інгредієнтів доведена під час досліджень на людях. Не впливає на роботу шлунка, печінки чи нирок.

Дозування

Одна таблетка щодня. Можна приймати по одній таблетці тричі на день або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Застереження щодо алергенів: містить сою (менше 5 частин на мільйон).

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Куркумін (Curcumin)
EuroMedica, Curaphen PM, Куркумін, 30 капсул
(5)
1522 грн
Доставлення
EuroMedica, Strontium, Стронцій, 60 капсул
(5)
1360 грн
Доставлення