Metabolic Maintenance, Glycine 500 mg, L-Гліцин, 250 капсул

Код: 33817
Фото товару Metabolic Maintenance, Glycine 500 mg, L-Гліцин, 250 капсул
Фото складу Metabolic Maintenance, Glycine 500 mg, L-Гліцин, 250 капсул
Фото використання Metabolic Maintenance, Glycine 500 mg, L-Гліцин, 250 капсул
Основне фото товара Metabolic Maintenance, Glycine 500 mg, L-Гліцин, 250 капсул
(5)
2761 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 27.07.2024, без передоплати
Важливо забезпечити свій організм адекватним джерелом амінокислот для його функціонування. Амінокислоти діють як будівельні блоки для білків, важливі як для харчування, так і для функціонування ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Metabolic Maintenance L-Гліцин 250 капсул

Metabolic Maintenance, Glycine 500 mg, L-Гліцин, 250 капсул

Опис

Важливо забезпечити свій організм адекватним джерелом амінокислот для його функціонування. Амінокислоти діють як будівельні блоки для білків, важливі як для харчування, так і для функціонування в різних частинах тіла. Приймаючи дієтичну добавку Glycine 500 мг 250 капсул від Metabolic Maintenance, важливу та потужну амінокислоту з багатьма різними ролями, ви можете покращити своє самопочуття в різних системах організму.

Гліцин є найменшою з 20 амінокислот, які містяться в білках. Це органічна сполука‚ і класифікується як амбівалентна‚ що означає, що вона може існувати як всередині, так і поза білковою молекулою. Це безбарвний і солодкий на смак кристал, і він не входить до категорії «незамінних» амінокислот, оскільки організм має здатність виробляти його з інших хімічних речовин зі своєю власною швидкістю. Тіло дійсно використовує гліцин у процесі виробництва білка, але він також виконує функції в інших сферах, у шляхах детоксикації печінки та в процесах виробництва ДНК, гемоглобіну та глутатіону. Гліцин також діє як гальмівний нейромедіатор. Він передає хімічні сигнали в мозок і може відігравати роль у сприянні функції здорової неврологічної системи. Гліцин також може мати захисні властивості для боротьби з проблемами в таких органах, як нирки.

Кожна пляшка з 250 капсулами Glycine 500mg від Metabolic Maintenance має рекомендовану дозу 1-3 капсули на день як дієтичну добавку‚ або за рекомендацією медичного працівника.

Вітаміни та добавки для підтримки метаболізму перевірені часом і схвалені лікарями. Усі продукти дійсно не містять допоміжних речовин, що означає відсутність наповнювачів, таких як целюлоза чи діоксид кремнію, які інші виробники часто додають до продуктів. Використовуючи лише найчистіші інгредієнти та передові медичні технології, вітаміни та добавки Metabolic Maintenance поставляються у флаконах із затемненого скла, щоб найкраще зберігати їх, не втрачаючи своєї сили та ефективності.

Офіційний сайт: http: //www.metabolicmaintenance.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Кількість на капсулу / % добової норми Гліцин 500 мг / Для цього інгредієнта добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська целюлоза. Без яєць / без глютену / без горіхів / без молочних продуктів Вироблено на підприємстві, що відповідає GMP.

Дозування

Одна-три (1-3) капсули на день як дієтична добавка або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Вагітним або годуючим жінкам, а також особам, які приймають будь-які ліки, що відпускаються за рецептом, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати цей продукт. Зберігати щільно закритим у прохолодному‚ сухому місці‚ недоступному для дітей.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
L-Гліцин (L-Glycine)
Metabolic Maintenance, Buffered Vitamin C, Вітамін C, 90 капсул
(5)
1813 грн
Доставлення