Vitamin E Complex Mixed Tocopherols, Вітамін E Токофероли, 100 капсул

Код: 33793
Фото товару Vitamin E Complex Mixed Tocopherols, Вітамін E Токофероли, 100 ка
Фото складу Vitamin E Complex Mixed Tocopherols, Вітамін E Токофероли, 100 ка
Фото використання Vitamin E Complex Mixed Tocopherols, Вітамін E Токофероли, 100 ка
Основне фото товара Vitamin E Complex Mixed Tocopherols, Вітамін E Токофероли, 100 ка
(5)
2277 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 18.07.2024, без передоплати
Навіть якщо ви почуваєтеся нормально, у вашому тілі може бути купа шкідливих атомів. Ці атоми, які називаються вільними радикалами, можуть атакувати здорові клітини та пошкоджувати ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Metabolic Maintenance Вітамін E Токофероли 100 капсул

Vitamin E Complex Mixed Tocopherols, Вітамін E Токофероли, 100 капсул

Опис

Навіть якщо ви почуваєтеся нормально, у вашому тілі може бути купа шкідливих атомів. Ці атоми, які називаються вільними радикалами, можуть атакувати здорові клітини та пошкоджувати їх. Зрештою, вони можуть завдати такої шкоди, що ви закінчите фізично або психічно виснажливими станами.

Однак ваше тіло не безпорадне. Коли ви їсте продукти, що містять певні поживні речовини, вони забезпечують вас антиоксидантами, які є першою лінією захисту від вільних радикалів. Вітамін Е є одним з найпоширеніших антиоксидантів; ви можете отримати його в таких продуктах, як рослинна олія, насіння соняшнику, горіхи, шпинат і збагачені пластівці. Зазвичай легко отримати достатню кількість у своєму раціоні; якщо у вас немає проблем з печінкою або іншого захворювання, яке ускладнює засвоєння жиру вашим організмом (вашому організму потрібен жир для засвоєння вітаміну Е з шлунково-кишкового тракту). Якщо у вас є ризик дефіциту вітаміну Е, ви можете приймати його у формі добавки.

Комплекс вітаміну E від Metabolic Maintenance 400 МО змішаних токоферолів підвищує рівень вітаміну Е, не перевантажуючи вашу систему. Це важливо, тому що надмірно високий рівень вітаміну Е в добавках може збільшити ризик кровотечі. Цей ризик ще вищий, якщо ви приймаєте засоби для розрідження крові або якщо у вас мало вітаміну K, тому запитайте свого лікаря, чи безпечно вам приймати цю добавку, перш ніж почати.

Коли ви приймаєте комплекс вітаміну Е, він допомагає вашому організму знищувати вільні радикали. Це може допомогти полегшити симптоми, пов’язані зі станами, які впливають на ваш мозок і нервову систему. Кожна м’яка капсула містить змішані токофероли, які є природними формами вітаміну Е, які ваш організм може легко засвоїти. Усі вони мають ефект обмеження шкоди, спричиненої вільними радикалами. Типи токоферолів у цій добавці включають d-альфа, d-бета, d-гамма та d-дельта.

Кожна пляшка комплексу вітаміну Е від Metabolic Maintenance містить 100 м’яких желатинових капсул, яких вистачає на 100 днів, залежно від вашої дози. Рекомендоване дозування становить одну капсулу на день під час їжі, якщо інше не призначено вашим медичним працівником.

Вітаміни та добавки для підтримки метаболізму перевірені часом і схвалені лікарями. Усі продукти дійсно не містять допоміжних речовин, що означає відсутність наповнювачів, таких як целюлоза чи діоксид кремнію, які інші виробники часто додають до продуктів. Використовуючи лише найчистіші інгредієнти та передові медичні технології, вітаміни та добавки Metabolic Maintenance поставляються у флаконах із затемненого скла, щоб найкраще зберігати їх, не втрачаючи своєї сили та ефективності.

Офіційний сайт: http: //www.metabolicmaintenance.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 м’яка капсула Порція в упаковці: 100 Кількість на порцію / Вітамін Е (400 МО у вигляді суміші токоферолів) 267 мг / 1780% Інші інгредієнти: D-альфа, d-бета, d-гамма і d-дельта токофероли ‚ соєва олія‚ желатин‚ гліцерин‚ очищена вода. Без яєць / без глютену / без горіхів / без молочних продуктів Вироблено на підприємстві, сертифікованому GMP.

Дозування

Одна (1) капсула в день‚ або за вказівкою медичного працівника. Найкраще приймати між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

Особи, які приймають ліки, що розріджують кров, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати щільно закритим у прохолодному‚ сухому місці‚ недоступному для дітей.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вітамін E Токофероли (Vitamin E Tocopherol)
Metabolic Maintenance, Buffered Vitamin C, Вітамін C, 90 капсул
(5)
1813 грн
Доставлення