Metabolic Maintenance, Chromium Plus, Хром, 90 капсул

Код: 33787
Фото товару Metabolic Maintenance, Chromium Plus, Хром, 90 капсул
Фото складу Metabolic Maintenance, Chromium Plus, Хром, 90 капсул
Фото використання Metabolic Maintenance, Chromium Plus, Хром, 90 капсул
Основне фото товара Metabolic Maintenance, Chromium Plus, Хром, 90 капсул
(5)
1541 грн.
Під замовлення
Важливо стежити за всіма різними процесами у вашому тілі, але це правда, що іноді певні функції можуть мати перевагу через саму масштабність своїх завдань. Однією ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Metabolic Maintenance Хром 90 капсул

Metabolic Maintenance, Chromium Plus, Хром, 90 капсул

Опис

Важливо стежити за всіма різними процесами у вашому тілі, але це правда, що іноді певні функції можуть мати перевагу через саму масштабність своїх завдань. Однією з таких функцій є метаболізм інсуліну. Можливо, ви не знаєте, але ваша дієта більше впливає на ваш темперамент і повсякденні почуття, ніж ви думаєте. Постачання чогось для регулювання та збільшення вироблення дії інсуліну може допомогти вашому загальному самопочуттю. Одним із способів забезпечення цього є дієтична добавка, наприклад Chromium Plus 500 мкг 300 капсул від Metabolic Maintenance.

Цей продукт, як випливає з назви, забезпечує потужну дозу хрому, який поєднується у вигляді хлориду хрому з нікотиновою кислотою, щоб утворити ніацинат хрому в хімічній реакції. Це допомагає збільшити можливості поглинання сполуки, що може сприяти збільшенню переносників глюкози на зовнішніх ділянках клітинних мембран. Це, у свою чергу, може сприяти посиленню дії та резистентності до інсуліну. Chromium Plus також містить багатомінеральну основу разом із хромом, включаючи дози магнію, цинку, міді та марганцю. Цей продукт також є вегетаріанським і не містить глютену, а також не містить жодних таємничих наповнювачів, зв’язуючих речовин або консервантів – це обіцянка підтримки метаболізму.

Кожної пляшки Chromium Plus 500 мкг від Metabolic Maintenance із 300 капсул має вистачити приблизно на 10 місяців у рекомендованій дозі 1 капсула на день або відповідно до рекомендацій медичного працівника. Важливо зберігати добавку в прохолодному‚ сухому місці для максимальної ефективності.

Вітаміни та добавки для підтримки метаболізму перевірені часом і схвалені лікарями. Усі продукти дійсно не містять допоміжних речовин, що означає відсутність наповнювачів, таких як целюлоза чи діоксид кремнію, які інші виробники часто додають до продуктів. Використовуючи лише найчистіші інгредієнти та передові медичні технології, вітаміни та добавки Metabolic Maintenance поставляються у флаконах із затемненого скла, щоб найкраще зберігати їх, не втрачаючи своєї сили та ефективності.

Офіційний сайт: http://www.metabolicmaintenance.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула на порцію / Магній (у вигляді цитрату магнію) 40 мг / 10% Цинк (у вигляді цитрату цинку) 5 мг / 33% Мідь (у вигляді цитрату міді) 0,5 мг / 25% Марганець (у вигляді аспартату марганцю) 1 мг / 50% Хром (як ніацинат хрому) 500 мкг / 417% Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула, L-лейцин. Виготовлено на сертифікованому підприємстві GMP.

Дозування

Використовуйте як дієтичну добавку за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігати в недоступному для дітей. Зберігати щільно закритим у сухому місці; не піддавайте впливу надмірного тепла. Застереження: діабетики, використовуйте лише під наглядом лікаря, вагітні або жінки, які годують грудьми, проконсультуйтеся з вашим медичним працівником, перш ніж приймати цей продукт.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Хром (Chromium)
Metabolic Maintenance, Buffered Vitamin C, Вітамін C, 90 капсул
(5)
2037 грн.
Доставка