Vitamin F Octacosanol, Вітамін E Токофероли, 90 Perles

Код: 33637
Фото товару Vitamin F Octacosanol, Вітамін E Токофероли, 90 Perles
Фото складу Vitamin F Octacosanol, Вітамін E Токофероли, 90 Perles
Фото використання Vitamin F Octacosanol, Вітамін E Токофероли, 90 Perles
Основне фото товара Vitamin F Octacosanol, Вітамін E Токофероли, 90 Perles
(5)
1471 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 06.07.2024, без передоплати
Підтримуйте здоровя серця та покращуйте пізнання за допомогою концентрату октакозанолу вітаміну F Perles від Professional Formulas. Ця рослинна добавка містить вітамін Е, концентрат олії зародків ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Professional Formulas Вітамін E Токофероли 90 Perles

Vitamin F Octacosanol, Вітамін E Токофероли, 90 Perles

Опис

Підтримуйте здоров'я серця та покращуйте пізнання за допомогою концентрату октакозанолу вітаміну F Perles від Professional Formulas. Ця рослинна добавка містить вітамін Е, концентрат олії зародків пшениці, незамінні жирні кислоти та лецитин. Він також не містить кукурудзи, молока, солі, цукру, крохмалю, дріжджів, консервантів, штучних добавок та штучних ароматизаторів.

Повідомляється, що вітамін Е забезпечує антиоксидантний захист клітин вашого тіла, підтримує здоров’я серця та полегшує стани, пов’язані з мозком і нервовою системою. Цей корисний вітамін також може боротися з респіраторними захворюваннями, інфекціями, алергією та втомою. Вітамін Е в цій рослинній добавці від Professional Formulas потенційно може зміцнити стінки капілярів, прискорити кровообіг, а також покращити здоров’я вашої шкіри та очей.

Концентрат олії зародків пшениці, який складається з важливих поживних речовин, незамінних жирних кислот, полікозанолів, фосфоліпідів і лецитину, як повідомляється, підвищує імунітет, підтримує здоров’я серцево-судинної системи та пригнічує ріст шкідливих клітин у вашому тілі. Він потенційно може боротися з ознаками старіння, покращувати здоров’я м’язів і спортивні результати, а також сприяти клітинному метаболізму.

Приймайте вітамін F Octacosanol Concentrate Perles від Professional Formulas щодня, і це може підвищити витривалість та рівень енергії, боротися із запаленням та сприяти втраті ваги.

Офіційний сайт: http: //www.professionalformulas.com

Інгредієнти

Розмір порції: Дві Perles Порції в упаковці: 45 Кількість на порцію / Калорії 24 Загальний жир 22,8 г / 29% ненасичених жирів 1,87 г / Мононенасичені жири 0,45 г / Поліненасичені жири 1,42 г / Білок 0,55 г / 1% олії зародків пшениці 2280 мг / Відсоток добової норми (DV) базується на дієті з 2‚000 калорій. Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: желатин, гліцерин та очищена вода. Містить пшеницю.

Дозування

Як харчову добавку, приймайте 1-2 перли тричі на день або за вказівкою вашого медичного працівника.

Запобіжні заходи

Тримайте в недоступному для дітей місці. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. Захищений від несанкціонованого доступу. Якщо пломба пошкоджена, не використовуйте. Зберігайте подалі від тепла. Тільки для професійного використання. Застереження щодо алергенів: містить пшеницю.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вітамін E Токофероли (Vitamin E Tocopherol)
Professional Formulas, Натуралвите, Naturalvite, 60 капсул
(5)
1256 грн
Доставлення
Professional Formulas, Herbalfuge, Трави, 90 капсул
(5)
1363 грн
Доставлення