Integrative Therapeutics, Iron Complex, Залізо, 90 капсул

Код: 33402
Фото товару Integrative Therapeutics, Iron Complex, Залізо, 90 капсул
Фото складу Integrative Therapeutics, Iron Complex, Залізо, 90 капсул
Фото використання Integrative Therapeutics, Iron Complex, Залізо, 90 капсул
Основне фото товара Integrative Therapeutics, Iron Complex, Залізо, 90 капсул
1631 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 10.10.2024, без передоплати
Iron Complex забезпечує 50 мг заліза на порцію в суміші гемового та негемового заліза для підтримки енергії та витривалості. Iron Complex містить рідкі фракції печінки, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Integrative Therapeutics Залізо 90 капсул

Integrative Therapeutics, Iron Complex, Залізо, 90 капсул

Опис

Iron Complex забезпечує 50 мг заліза на порцію в суміші гемового та негемового заліза для підтримки енергії та витривалості. Iron Complex містить рідкі фракції печінки, багате джерело гемового заліза. Гемове залізо є формою заліза, яка найлегше засвоюється, і не викликає побічних ефектів, таких як нудота. Комплекс заліза також включає негемове залізо та інші синергетичні фактори, які, як відомо, покращують засвоєння та сприяють здоровому формуванню еритроцитів. - Ніжний для живота. - Містить вітамін С для покращеного засвоєння, транспортування та зберігання заліза. - Також містить фолієву кислоту та вітамін B12 для підвищення рівня енергії.

Офіційний сайт: https: //www.integrativepro.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 м’які гелеві таблетки Порції в упаковці: 45 Кількість на 2 м’які гелеві таблетки Калорії 10 Калорії з жиру 5 Загальний жир 1 г 1 % Загальний вміст вуглеводів 1 г Білок Вітамін С (аскорбінова кислота) 120 мг 200 % Фолієва кислота 400 мкг 100 % Вітамін B12 ( у вигляді ціанокобаламіну) 200 мкг 3‚332% Залізо (у вигляді сукцинату заліза) 50 мг 278% Рідкі фракції печінки (попередньо розщеплені та концентровані) 500 мг Хлорофіл (жиророзчинний) 10 мг Відсоток добової норми (DV) базується на 2000 калорій дієта. Денна цінність не встановлена. Інші інгредієнти: соєва олія, желатин, рослинний гліцерин, вода, бджолиний віск і соєвий лецитин. Не містить цукру, солі, пшениці, глютену, кукурудзи, молочних продуктів, штучних барвників, штучних ароматизаторів та консервантів.

Дозування

Приймайте 2 м’які капсули щодня або за рекомендацією медичного працівника.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні, годуєте грудьми або приймаєте ліки, що відпускаються за рецептом, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Випадкове передозування продуктів, що містять залізо, є основною причиною смертельних отруєнь у дітей віком до 6 років. Тримайте цей продукт у недоступному для дітей місці. У разі випадкового передозування негайно зверніться до лікаря або до токсикологічного центру.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Залізо (Iron)
Integrative Therapeutics, Indolplex, Індолплекс, 60 капсул
(5)
2841 грн
Доставлення