Vitanica, Cramp Calm Tonic, Підтримка стресу, 118 мл

Код: 33282
Фото товару Vitanica, Cramp Calm Tonic, Підтримка стресу, 118 мл
Фото складу Vitanica, Cramp Calm Tonic, Підтримка стресу, 118 мл
Фото використання Vitanica, Cramp Calm Tonic, Підтримка стресу, 118 мл
Основне фото товара Vitanica, Cramp Calm Tonic, Підтримка стресу, 118 мл
1819 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 12.10.2024, без передоплати
Смачні тоніки це концентровані рідкі травяні формули, розроблені з терапевтичними дозами та змішані з натуральними ароматизаторами та ефірними оліями для чудового смаку та сприяння ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Vitanica Підтримка стресу 118 мл

Vitanica, Cramp Calm Tonic, Підтримка стресу, 118 мл

Опис

Смачні тоніки — це концентровані рідкі трав’яні формули, розроблені з терапевтичними дозами та змішані з натуральними ароматизаторами та ефірними оліями для чудового смаку та сприяння щоденному застосуванню. Cramp Calm Tonic – це рослинна формула, яка забезпечує швидку підтримку тканин матки та гладких м’язів під час менструації або за потреби. Упаковується в красиве зелене скло. Кора від спазмів — це традиційно використовувана тонізуюча трава, яка забезпечує заспокійливу підтримку матки та гладких м’язів під час менструації Корінь валеріани також забезпечує заспокійливу підтримку матки та м’язових тканин і допомагає під час звичайних менструальних спазмів Корінь імбиру підтримує та підтримує здорове запалення реакцію та підтримує заспокоєння гладкої мускулатури Трава Garrya є важливою традиційно використовуваною травою для сприяння заспокоєнню м'язів; дуже корисно під час менструації та в інший час, коли це необхідно. Підтримка гладкої мускулатури під час менструації та в інший час, коли ця заспокійлива підтримка потрібна для м’язів. Освіжаюча перцева м’ята охолоджує, і її можна змішати з додатковим імбиром для смаку та підтримки.

Офіційний сайт: https: //vitanica.com

Інгредієнти

Розмір порції: 4,92 мл / одна чайна ложка Порції в упаковці: 24 Кількість на порцію / %DV калорій 15 Загальна кількість вуглеводів 3 г / 1% Кора кори ~ Viburnum opulus 800 мг / Корінь валеріани ~ Valeriana officinalis 200 мг / Корінь імбиру ~ Zingiber officinale 100 мг / Свіжа трава Garrya ~ Garrya spp. 50 мг / Екстракт листя стевії 5 мг / Добова норма не встановлена. Відсоток добових норм на основі дієти на 2000 калорій. Інші інгредієнти: рослинний гліцерин, деіонізована вода, ефірна олія перцевої м’яти. Розроблено таким чином, щоб виключити: консерванти, сполучні речовини, штучні барвники або ароматизатори, цукор, лактозу, сіль, пшеницю, глютен, соєві боби, молочні продукти, яйця, арахіс, горіхи, рибу або молюски. Веганський / без глютену / без ГМО

Дозування

Дорослі: одна (1) чайна ложка кожні 3 години за потреби. Розведіть у 2-3 унціях води або за смаком. Можна також приймати нерозведеним у гарячій воді для приємного трав’яного чаю. Добре струсіть перед використанням.

Запобіжні заходи

Добре струсіть перед використанням. Трав'яний залишок у пляшці є нормальним. Уникайте під час вагітності. Будьте обережні, якщо годуєте грудьми або використовуєте фармацевтичні препарати. Захист від несанкціонованого доступу, будь ласка, не використовуйте, якщо зовнішня захисна пломба зламана або відсутня. Зберігати в прохолодному, сухому місці, недоступному для дітей.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка стресу (Stress Support)
Рауволфиа Екстра, Rauwolfia Extra Professional Formula, 180 ка...
(5)
4236 грн
Доставлення