Magnesium Buffered Chelate, Хелатний Магній, 120 капсул

Код: 33203
Фото товару Magnesium Buffered Chelate, Хелатний Магній, 120 капсул
Фото складу Magnesium Buffered Chelate, Хелатний Магній, 120 капсул
Фото використання Magnesium Buffered Chelate, Хелатний Магній, 120 капсул
Основне фото товара Magnesium Buffered Chelate, Хелатний Магній, 120 капсул
(5)
2066 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 02.06.2024, без передоплати
Кожна капсула хелату гліцинату магнію від Designs for Health містить 150 мг елементарного магнію. Хелатований магній, що міститься в цій добавці, надходить від Albion Advanced ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Designs for Health Хелатний Магній 120 капсул

Magnesium Buffered Chelate, Хелатний Магній, 120 капсул

Опис

Кожна капсула хелату гліцинату магнію від Designs for Health містить 150 мг елементарного магнію. Хелатований магній, що міститься в цій добавці, надходить від Albion Advanced Nutrition‚ який відомий як один із найкращих хелаторів мінералів у галузі. На відміну від деяких інших добавок магнію, хелат магнію гліцинату від Designs for Health не повинен спричиняти рідкий стілець або розлад шлунку через стабільність хелату, який утворюється між двома молекулами гліцину та кожним іоном магнію. Це робиться за допомогою запатентованого процесу, який пропонує вам Designs for Health. Крім того, на відміну від інших добавок, немає необхідності турбуватися про перешкоди засвоєнню інших хелатних мінеральних продуктів, коли ви приймаєте гліцинат магнію Designs for Health.

Що таке магній?

Будучи одним із найпоширеніших мінералів в організмі, магній необхідний для гарного загального здоров’я. Близько половини магнію в організмі міститься в кістках. Іншу половину можна знайти в клітинах тканин і органів тіла‚ і лише приблизно 1 відсоток міститься в крові. Незважаючи на те, що в крові його так мало, це дуже важливе джерело магнію, і організм дуже старанно працює, щоб підтримувати його рівень на рівні одного відсотка.

Як і можна було очікувати від такого великого мінералу, магній необхідний для багатьох функцій організму. Фактично‚ він необхідний для більш ніж 300 біохімічних реакцій. Він сприяє підтримці роботи нервів і м’язів, імунній системі, рівномірному серцевому ритму та зміцненню кісток. Він навіть може брати участь у метаболізмі енергії та синтезі білків. Цей мінерал всмоктується в тонкому кишечнику, а будь-який надлишок виводиться через нирки.

Дефіцит магнію

Шлунково-кишкові розлади можуть обмежити здатність організму засвоювати магній з їжі. З часом ці умови можуть виснажити запаси магнію в організмі та призвести до дефіциту. Деякі дані показують, що надмірно кисла дієта, багата кофеїном, обробленими продуктами та рафінованим цукром, також може призвести до зниження рівня магнію, ніж оптимальний. Надмірна втрата магнію також може бути наслідком прийому певних ліків.

Якщо ви відчуваєте дефіцит магнію, ви можете помітити втрату апетиту, блювоту, слабкість або втому. Також можуть спостерігатися м’язові судоми та перепади настрою. Якщо ваш рівень магнію не скорегувати, ви можете закінчитися виснаженням запасів кальцію в організмі, що може призвести до ослаблення кісток. Якщо ви думаєте, що страждаєте від дефіциту магнію, вам слід звернутися до лікаря, щоб обговорити ваші симптоми. Багато симптомів дефіциту магнію схожі на симптоми інших медичних проблем.

Кожна пляшка хелату магнію гліцинату Designs for Health містить 120 вегетаріанських капсул.

Designs for Health була заснована в 1989 році командою клінічних дієтологів і ставить науку на перше місце при створенні продуктів і формул. З тих пір компанія зосередилася на виробництві дієтичних добавок, які містять якісні натуральні інгредієнти в ефективних дозах. Він прагне надавати найкращі продукти для медичних працівників і пацієнтів.

Офіційний сайт: https: //www. designsforhealth. com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Магній 300 мг / 71% (як TRAACS магнію бісгліцинат хелатний буфер - з магнію бісгліцинат хелату та оксиду магнію) Інші інгредієнти: Целюлоза (капсула)‚ рослинний стеарат. Не містить глютену, молочних продуктів, сої та ГМО. Вироблено на підприємстві, зареєстрованому згідно з GMP у США.

Дозування

Приймайте дві капсули на день або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зберігати в недоступному для дітей. Зберігати при кімнатній температурі. Тільки для професійного використання. Примітка: колір, розмір або форма можуть відрізнятися між партіями.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Хелатний Магній (Chelated Magnesium)
Designs for Health, NeuroMag, Магній, 90 капсул
(5)
3746 грн
У наявності