OmegAvail Mango Peach Smoothie, Омега 3, 454 г

Код: 33030
Фото товару OmegAvail Mango Peach Smoothie, Омега 3, 454 г
Фото складу OmegAvail Mango Peach Smoothie, Омега 3, 454 г
Фото використання OmegAvail Mango Peach Smoothie, Омега 3, 454 г
Основне фото товара OmegAvail Mango Peach Smoothie, Омега 3, 454 г
(5)
3056 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 05.08.2024, без передоплати
Смузі OmegAvail це чудові на смак високоефективні продукти з рибячого жиру. Вони виготовлені з використанням запатентованої технології емульгування, яка значно зменшує розмір молекул рибячого ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Designs for Health Омега 3 454 г

OmegAvail Mango Peach Smoothie, Омега 3, 454 г

Опис

Смузі OmegAvail — це чудові на смак високоефективні продукти з риб’ячого жиру. Вони виготовлені з використанням запатентованої технології емульгування, яка значно зменшує розмір молекул риб’ячого жиру, що призводить до покращеного засвоєння та легкого травлення. Ці нові продукти ідеально підходять для дітей і тих, хто не віддає перевагу ковтанню м’яких таблеток. Вони мають смак фруктового смузі без жирного присмаку чи текстури. Смузі OmegAvail дуже зручні у використанні, оскільки вони швидко розчиняються для легкого змішування у воді, соку або змішаних напоях. Їх також можна приймати окремо. Смузі OmegAvail Citrus Sorbet and Key Lime Smoothie містить 910 мг EPA та 590 мг DHA в кожній порції 1 столової ложки. OmegAvail Mango Peach Smoothie містить 440 мг EPA і 280 мг DHA в кожній порції 2 чайних ложки. Як і всі наші продукти OmegAvail, смузі OmegAvail мають печатку TruTG, що означає, що риб’ячий жир постачається у формі, що зустрічається в природі, і має чудову дію на ТГ. Наш риб’ячий жир проходить молекулярну дистиляцію та фільтрацію для забезпечення чистоти та максимального видалення важких металів, пестицидів, розчинників, ПХБ та інших забруднень.

Офіційний сайт: https: //www.designsforhealth.com

Інгредієнти

Розмір порції 16 грамів (приблизно 1 столова ложка) Порцій в упаковці 29 Кількість на порцію / Калорії 60 Загальний жир 4 г / 5% Насичені жири 1 г / 5% Поліненасичені жири 1,5 г / Мононенасичені жири 1 г / Холестерин 25 мг / 9% Загальна кількість вуглеводів 6 г /2% Цукор Алкоголь 5 г / Вітамін D (у вигляді холекальциферолу) 15 мкг (600 МО) / 75% Омега-3 Поліненасичені жирні кислоти (з риб’ячого жиру) EPA (ейкозапентаєнова кислота) 660 мг / DHA (докозагексаєнова кислота) 420 мг / Інші жирні кислоти Омега-3 270 мг / Відсоток добової норми базується на дієті з 2‚000 калорій. Денна цінність не встановлена. Інші інгредієнти: вода, ксиліт, гліцерин, гуміарабік, натуральний ароматизатор, лимонна кислота, ксантанова камедь, суміш антиоксидантів (вітамін Е [як d-альфа-токоферол], екстракт розмарину, екстракт зеленого чаю та аскорбілпальмітат), гуарова камедь, бета каротин‚ овочевий сік‚ сорбінова кислота. Містить рибу (анчоуси, сардини та/або скабріни) Не містить глютену, молочних продуктів, соєвого білка чи ГМО. Вироблено на підприємстві, зареєстрованому згідно з GMP у США.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте 15,9 г (приблизно 1 столову ложку) на день або за вказівкою лікаря. Можна приймати окремо або змішувати з йогуртом, соком чи іншими напоями.

Запобіжні заходи

Проконсультуйтеся з лікарем перед використанням, якщо ви приймаєте ліки, що розріджують кров, або плануєте операцію. Після відкриття зберігати в холодильнику. Тільки для професійного використання. Застереження щодо алергенів: містить рибу (анчоус, сардина та/або скумбрія). Примітка: це натуральний продукт, який може змінювати колір, смак і щільність. Найкраще використовувати протягом 90 днів після відкриття.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Омега 3 (Omega-3)
Designs for Health, NeuroMag, Магній, 90 капсул
(5)
3835 грн
У наявності