XanthOmega Krill Oil, Олія Антарктичного Кріля, 120 капсул

Код: 32982
Фото товару XanthOmega Krill Oil, Олія Антарктичного Кріля, 120 капсул
Фото складу XanthOmega Krill Oil, Олія Антарктичного Кріля, 120 капсул
Фото використання XanthOmega Krill Oil, Олія Антарктичного Кріля, 120 капсул
Основне фото товара XanthOmega Krill Oil, Олія Антарктичного Кріля, 120 капсул
(5)
6845 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 27.07.2024, без передоплати
Можливо, ви знаєте, що рибячий жир має багато переваг для здоровя, але ви можете не знати, наскільки він важливий для вашого здоровя. Рибячий жир містить ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Designs for Health Олія Антарктичного Кріля 120 капсул

XanthOmega Krill Oil, Олія Антарктичного Кріля, 120 капсул

Опис

Можливо, ви знаєте, що риб’ячий жир має багато переваг для здоров’я, але ви можете не знати, наскільки він важливий для вашого здоров’я. Риб’ячий жир містить омега-3 жирні кислоти, які необхідні, оскільки ваше тіло не в змозі виробляти їх всередині; тому ви повинні отримувати їх або через дієту, або приймаючи добавки. Омега-3 жирні кислоти підтримують здорову роботу мозку та печінки, оздоровлюють серцево-судинну систему, здорову шкіру та стабілізують настрій.

Ви можете отримати омега-3 жирні кислоти через свій раціон, споживаючи лосось, сардини, палтус, креветки, насіння льону, волоські горіхи та соєві боби. Якщо ви їсте недостатньо цих продуктів, вам слід допомогти своєму організму отримати необхідну кількість омега-3 жирних кислот за допомогою таких добавок, як XanthOmega Krill Oil від Designs for Health. Це добавка з риб’ячого жиру, отримана з криля, планктонних ракоподібних, схожих на креветок, які мешкають у морі. Кожна м’яка капсула природно містить кілька антиоксидантів, які захищають ваші клітини від пошкодження.

Цей продукт виготовляється за допомогою унікального процесу холодної екстракції, який робить олію стабільною, а також захищає жирні кислоти всередині. Він не містить важких металів і забруднюючих речовин, що робить його одним із найчистіших і найефективніших добавок до риб’ячого жиру, доступних на ринку.

Окрім омега-3 жирних кислот, ця добавка також містить деякі інші потужні інгредієнти. Деякі з них включають:

Однієї пляшки XanthOmega Krill Oil на 120 м’яких капсул вам вистачить на 60 днів, якщо ви приймаєте рекомендовану дозу двох м’яких капсул на день під час їжі.

Designs for Health була заснована в 1989 році командою клінічних дієтологів і ставить науку на перше місце при створенні продуктів і формул. З тих пір компанія зосередилася на виробництві дієтичних добавок, які містять якісні натуральні інгредієнти в ефективних дозах. Він прагне надавати найкращі продукти для медичних працівників і пацієнтів.

Офіційний сайт: https: //www.designsforhealth.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 м’які гелі Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Калорії 10 Загальний жир 1 г / 1% Олія криля (Euphausia superba) 880 мг / Фосфоліпіди 352 мг / Омега-3 жирні кислоти (з олії криля) EPA (ейкозапентаєнова кислота ) ) 80 мг / DHA (докозагексаєнова кислота) 44 мг / Натуральний астаксантин AstaREAL (з екстракту водоростей Haematococcus pluvialis) 12 мг / Відсоток добових норм базується на дієті з 2‚000 калорій. Денна цінність не встановлена. Інші інгредієнти: бичачий желатин, гліцерин, очищена вода. Містить молюсків (кріль). Не містить глютену, молочних продуктів, сої та ГМО. Вироблено на підприємстві, зареєстрованому згідно з GMP у США.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте дві м’які таблетки на день під час їжі або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Проконсультуйтеся з медичним працівником перед використанням, якщо ви вагітні, годуєте грудьми, алергія на молюсків або рибу, маєте порушення згортання крові або приймаєте антикоагулянти, такі як варфарин (кумадин) або високі дози аспірину. Зберігати при кімнатній температурі. Тільки для професійного використання. Примітка: колір, розмір або форма можуть відрізнятися між партіями. Застереження щодо алергенів: містить молюсків (кріль).

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Олія Антарктичного Кріля (Krill Oil)
Designs for Health, NeuroMag, Магній, 90 капсул
(5)
3835 грн
У наявності