Iron+C Gummy Natural Raspberry Flavor, Залізо, 60 таблеток

Код: 32844
Фото товару Iron+C Gummy Natural Raspberry Flavor, Залізо, 60 таблеток
Фото складу Iron+C Gummy Natural Raspberry Flavor, Залізо, 60 таблеток
Фото використання Iron+C Gummy Natural Raspberry Flavor, Залізо, 60 таблеток
Основне фото товара Iron+C Gummy Natural Raspberry Flavor, Залізо, 60 таблеток
1656 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 12.10.2024, без передоплати
Підтримує здорову функцію еритроцитів IronC Gummy забезпечує залізо з біодоступного пірофосфату заліза в поєднанні з вітаміном С і вітамінами групи В для покращення засвоєння та ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Douglas Laboratories Залізо 60 таблеток

Iron+C Gummy Natural Raspberry Flavor, Залізо, 60 таблеток

Опис

Підтримує здорову функцію еритроцитів

Iron+C Gummy забезпечує залізо з біодоступного пірофосфату заліза в поєднанні з вітаміном С і вітамінами групи В для покращення засвоєння та підтримки здорової функції еритроцитів. Це твердження не було оцінено Управлінням з контролю за якістю харчових продуктів і медикаментів. Цей продукт не призначений для діагностики, лікування або запобігання будь-якій хворобі.

Офіційний сайт: http: //www.douglaslabs.com

Інгредієнти

Розмір порції - 1 гумка (2,2 г) (3 роки) || 2 цукерки (4,4 г) (від 4 років) Порцій в упаковці 60 || 30 Кількість на порцію / || Кількість на порцію / калорії 5 || 10 Загальний вміст вуглеводів 2 г / 1%^^ || 4 г / 1%^ Загальний вміст цукрів Включає цукор Спирт Вітамін С (з ацероли (Malpighia glabra) 12,5 г / 83% || 25 мг / 28% екстракт (фрукти) та аскорбінова кислота) Вітамін B6 (у вигляді піридоксину HCl) 2,5 мг / 500% || 5 мг / 294% Вітамін В12 (у вигляді метилкобаламіну) 5 мкг / 556% || 10 мкг / 417% активного заліза SunActive (у вигляді пірофосфату заліза) 7,5 мг / 107% суміші органічних фруктів 6,25 мг / || 12,5 мг / Органічна полуниця (Fragaria x ananasa) Фрукти‚ Органічна малина (Rubus ideaus) Фрукти‚ Органічна дика чорниця (Vaccinium angustifolium) Фрукти‚ Органічна терпка вишня (Prunus cerasus) Фрукти‚ Органічний гранат (Punica granatum) Фрукти‚ Органічна журавлина ( Vaccinium macrocarpon) Фрукти Добова норма (DV) не встановлена ​​^ Відсоток добової норми базується на дієті з 2‚000 калорій ^^ Відсоток добової норми базується на дієті з 1‚000 калорій Інші інгредієнти: ізомальтоолігосахариди, очищена вода, органічні еритритол, агар, лимонна кислота, натуральний малиновий ароматизатор, сахароза, камедь ріжкового дерева, порошок чорної моркви (кольоровий), покриття (органічна соняшникова олія, органічний карнаубський віск)

Дозування

Як дієтичну добавку, діти віком від 3 років приймають 1 гумку щодня під час їжі. Дітям від 4 років приймайте 2 цукерки на день під час їжі або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Випадкове передозування продуктів, що містять залізо, є основною причиною смертельних отруєнь у дітей віком до 6 років. ЗБЕРІГАЙТЕ ЦЕЙ ПРОДУКТ В МЕРІ ДОСТУПНОСТІ ДІТЕЙ. У разі випадкового передозування негайно зверніться до лікаря або в токсикологічний центр.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Залізо (Iron)
Douglas Laboratories, Potassium 99 mg Chelated, Калій, 100 капсул
(5)
1062 грн
Доставлення