Douglas Laboratories, Tri-B-100, Комплекс вітаміну B, 90 таблеток

Код: 32724
Фото товару Douglas Laboratories, Tri-B-100, Комплекс вітаміну B, 90 таблеток
Фото складу Douglas Laboratories, Tri-B-100, Комплекс вітаміну B, 90 таблеток
Фото використання Douglas Laboratories, Tri-B-100, Комплекс вітаміну B, 90 таблеток
Основне фото товара Douglas Laboratories, Tri-B-100, Комплекс вітаміну B, 90 таблеток
(5)
2024 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 25.07.2024, без передоплати
Ви чули про вітаміни групи В? Звичайно, маєте. Завжди багато говорять про важливість додавання цих вітамінів у свій раціон. Шукаєте чудовий спосіб почати? Як щодо ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Douglas Laboratories Комплекс вітаміну B 90 таблеток

Douglas Laboratories, Tri-B-100, Комплекс вітаміну B, 90 таблеток

Опис

Ви чули про вітаміни групи В? Звичайно, маєте. Завжди багато говорять про важливість додавання цих вітамінів у свій раціон. Шукаєте чудовий спосіб почати? Як щодо зручного шести-восьмигодинного вивільнення всіх вітамінів групи В, яких потребує ваше тіло?

Таблетки Tri-B-100 від Douglas Labs — чудовий спосіб включити щедрі порції вітамінів групи В у свій раціон. Багато з цих вітамінів можна знайти в здоровому та збалансованому харчуванні, але давайте подивимось правді в очі: багато хто з нас не завжди харчується здорово. Вітаміни групи В можуть бути вирішальним фактором, коли справа доходить до енергії, і здоровий рівень потенційно може дати вам найкраще відчуття.

Подивіться, наприклад, на B-12. Цей вітамін допомагає організму виробляти ДНК і еритроцити. Вітамін B-6 може допомогти організму в синтезі нейромедіаторів, таких як серотонін і норадреналін, які відповідають за передачу нервових сигналів.

Фолієва кислота також бере участь у виробництві генетичної ДНК, але також може брати участь у різних реакціях біосинтезу, необхідних для здоров'я. Вітамін B-2 (рибофлавін) сприяє розвитку здорової шкіри, слизової оболонки травного тракту та клітин крові.

Ваше тіло не може дозволити собі вплив низького рівня вітаміну B. Дайте поштовх сьогодні за допомогою таблеток Tri-B-100 від Douglas Labs!

Офіційний сайт: http: //www.douglaslabs.com

Інгредієнти

Кожна таблетка B-комплексу з тимчасовим вивільненням містить: Вітамін B-1 ..................................... 100 мг вітаміну B-2 ................................ .................100 мг вітаміну B-6 ........................ ......................100 мг вітаміну B-12 ...................... .........................100 мкг ніацинаміду..................... 100 мг фолієвої кислоти .................................400 мкг пантотенової кислоти ............. ............................100 мг d-біотину.................. ....................................... 100 мкг холіну бітартрату ....... .................................100 мг інозиту ............. ............................................100 мг ПАБК .... ................................................. ....100 мг (пара-амінобензойна кислота) В основі, розробленій для забезпечення тривалого вивільнення протягом 6-8 годин.

Дозування

Дорослим приймати по 1 таблетці на день або за призначенням лікаря.

Запобіжні заходи

ЗБЕРІГАТИ В НЕДОСТУПНОМУ ДЛЯ ДІТЕЙ.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Комплекс вітаміну B (B-Complex)
Douglas Laboratories, Ubiquinol-QH, Убіхінол, 30 капсул
(5)
3674 грн
У наявності