Douglas Laboratories, Ayur-Curcumin Turmeric, Куркума, 90 капсул

Код: 32702
Фото товару Douglas Laboratories, Ayur-Curcumin Turmeric, Куркума, 90 капсул
Фото складу Douglas Laboratories, Ayur-Curcumin Turmeric, Куркума, 90 капсул
Фото використання Douglas Laboratories, Ayur-Curcumin Turmeric, Куркума, 90 капсул
Основне фото товара Douglas Laboratories, Ayur-Curcumin Turmeric, Куркума, 90 капсул
(5)
2126 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 18.07.2024, без передоплати
Кулінарна спеція curcuma longa, більш відома як куркума, містить куркумін, який має багато цілющих властивостей. Наприклад, було показано, що ця спеція сприяє здоровому росту клітин ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Douglas Laboratories Куркума 90 капсул

Douglas Laboratories, Ayur-Curcumin Turmeric, Куркума, 90 капсул

Опис

Кулінарна спеція curcuma longa, більш відома як куркума, містить куркумін, який має багато цілющих властивостей. Наприклад, було показано, що ця спеція сприяє здоровому росту клітин і зменшує запалення. Традиційна аюрведична медицина традиційно включала куркуму для лікування поширених шлунково-кишкових захворювань. Додавання куркуми до вашого раціону може допомогти зміцнити вашу імунну систему, а також полегшити симптоми болю в суглобах і шлунково-кишкового дискомфорту.

Щоб додати куркумін до свого раціону, ви можете приготувати з куркуми. Однак гострий смак не для всіх. Іншим варіантом є прийом дієтичних добавок, що містять його, які можуть мати вищу концентрацію активного інгредієнта. Добавки зазвичай швидше приносять полегшення.

Ayur-Curcumin від Douglas Laboratories містить 300 мг куркуми з 90-відсотковим стандартизованим вмістом куркуміну. Ця формула м’яко впливає на травний тракт і легко засвоюється організмом. На додаток до інших переваг, він підтримує здорову роботу печінки та товстої кишки для детоксикації, а також сприяє зміцненню клітин мозку та покращує концентрацію та пам’ять.

Куркумін у кожній капсулі надає вам антиоксидантну підтримку, щоб зменшити пошкодження клітин вільними радикалами. Це також може допомогти підтримувати здоровий шлунково-кишковий тракт і гарне травлення, що дає змогу додатково отримувати користь від поживних речовин у вашому раціоні чи інших добавках. Водночас чистий екстракт куркуми може полегшити біль у м’язах і суглобах.

Ці капсули є гіпоалергенними і не містять пшениці, дріжджів, молочних продуктів чи сої. Натуральна формула також не містить консервантів, штучних барвників та штучних ароматизаторів.

Рекомендована доза Ayur-Curcumin від Douglas Labs становить одну капсулу двічі на день. Проконсультуйтеся з лікарем щодо правильного для вас дозування. Однієї пляшки з 90 капсулами Ayur-Curcumin вистачить приблизно на один місяць у рекомендованій дозі.

Douglas Laboratories є піонером у галузі персоналізованого харчування. З моменту свого заснування в 1955 році лабораторія Douglas Labs була на передовій технології харчування, що дозволило їй надавати першокласні вітаміни та інші добавки. Усі приміщення Douglas Labs відповідають або перевищують стандарти якості ISO 9001 та ISO 17025. З такою увагою до безпеки та використання лише найкращих інгредієнтів, ви можете довіряти продуктам, які надходять від Douglas Laboratories.

Офіційний сайт: http: //www.douglaslabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 90 Кількість на порцію / Куркума (кореневище) (Curcuma Longa) 300 мг / Стандартизовано до 95% куркуміну Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: целюлоза, желатин (капсула) і рослинний стеарат. Цей продукт не містить дріжджів, пшениці, глютену, сої, молока/молочних продуктів, кукурудзи, натрію, цукру, крохмалю, штучних барвників, штучних консервантів або генетично модифікованих організмів (ГМО).

Дозування

Як дієтичну добавку дорослі приймають по 1 капсулі на день або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні, годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров’я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. Зберігати в недоступному для дітей. Для оптимальних умов зберігання зберігайте в прохолодному та сухому місці. (59°-77°F/15°-25°C) (відносна вологість 35-65%). Пакет із захистом від несанкціонованого доступу, не використовуйте, якщо відсутнє зовнішнє ущільнення.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Куркума (Turmeric)
Douglas Laboratories, Ubiquinol-QH, Убіхінол, 30 капсул
(5)
3674 грн
У наявності