Douglas Laboratories, DIM Enhanced, Дііндолілметан, 60 капсул

Код: 32663
Фото товару Douglas Laboratories, DIM Enhanced, Дііндолілметан, 60 капсул
Фото складу Douglas Laboratories, DIM Enhanced, Дііндолілметан, 60 капсул
Фото використання Douglas Laboratories, DIM Enhanced, Дііндолілметан, 60 капсул
Основне фото товара Douglas Laboratories, DIM Enhanced, Дііндолілметан, 60 капсул
(5)
5384 грн.
Під замовлення
Дііндолілметан (DIM) — це природна хімічна речовина, отримана з хрестоцвітих овочів, таких як брокколі, цвітна капуста та капуста. Незважаючи на те, що це не є ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Douglas Laboratories Дііндолілметан 60 капсул

Douglas Laboratories, DIM Enhanced, Дііндолілметан, 60 капсул

Опис

Дііндолілметан (DIM) — це природна хімічна речовина, отримана з хрестоцвітих овочів, таких як брокколі, цвітна капуста та капуста. Незважаючи на те, що це не є основною поживною речовиною, регулярне споживання може забезпечити вам низку переваг для здоров’я. Ця добавка забезпечує високу засвоюваність DIM з підтримкою екстракту зеленого чаю, куркуміну та васабії.

DIM Enhanced від Douglas Labs надає вам 125 мг мікрокапсульованого диіндолілметану у формі BioResponse DIM. Це означає, що кожна вегетаріанська капсула потенційно може запропонувати покращену засвоюваність порівняно з іншими добавками. Однією з переваг DIM є його здатність потенційно збалансувати рівень естрогену у здорових жінок. Це також включає правильний метаболізм естрогену.

Дііндолілметан (DIM) також потенційно може сприяти покращенню захисних функцій імунної системи. Разом із підтримкою екстракту зеленого чаю, куркуміну та васабії, DIM Enhanced може підтримувати відповідні процеси детоксикації та ефективний антиоксидантний захист.

Ці капсули можна приймати один-два рази на день або за вказівкою вашого медичного працівника. Підтримайте ці важливі функції та замовте DIM Enhanced від Douglas Labs у PureFormulas сьогодні!

Офіційний сайт: http://www.douglaslabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Екстракт зеленого чаю (листя Camellia sinensis) 200 мг / * (стандартизований до 95% поліфенолів і 45% EGCG) BioResponse DIM Diindolylmethane Complex 125 мг / * (комплекс крохмалю‚ диіндолілметан, d-альфа-токоферил сукцинат, фосфатидилхолін (із соняшнику) і діоксид кремнію) (стандартизований для вмісту 25% диіндолілметану). MERVIA Curcumin Phytosome 125 мг / * (екстракт куркуми довгої, кореневище) Фосфатидилхоліновий (соєвий) комплекс) Wasabia japonica (кореневище) 50 мг / * (Містить принаймні 600 мкг ізотіоціанатів у вигляді аліл ITC, 3-бутеніл ITC і 4-пентил ITC) * Щодня Значення (DV) не встановлено. Інші інгредієнти: гідроксипропілметилцелюлоза (капсула), дикальцій фосфат, діоксид кремнію, рослинний стеарат і целюлоза. Без глютену / без ГМО.

Дозування

Дорослі приймають по одній капсулі один-два рази на день або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні, годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. Зберігати в недоступному для дітей. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Примітка: вміст може не заповнювати упаковку, щоб відповідати вимогам маркування. Будь ласка, покладайтеся на вказану кількість.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Дііндолілметан (Diindolylmethane DIM)
Douglas Laboratories, Ubiquinol-QH with VESIsorb, Убіхінол, 30...
(5)
4114 грн.
У наявності