Douglas Laboratories, DIM Enhanced, Дііндолілметан, 30 капсул

Код: 31612
Фото товару Douglas Laboratories, DIM Enhanced, Дііндолілметан, 30 капсул
Фото складу Douglas Laboratories, DIM Enhanced, Дііндолілметан, 30 капсул
Фото використання Douglas Laboratories, DIM Enhanced, Дііндолілметан, 30 капсул
Основне фото товара Douglas Laboratories, DIM Enhanced, Дііндолілметан, 30 капсул
(5)
3083 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 12.06.2024, без передоплати
Іноді буває складно знайти способи природним шляхом підтримати свій імунітет і гормональний баланс. Ось чому Douglas Laboratories створили свої DIM Enhanced капсули з підтримкою куркуміну, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Douglas Laboratories Дііндолілметан 30 капсул

Douglas Laboratories, DIM Enhanced, Дііндолілметан, 30 капсул

Опис

Іноді буває складно знайти способи природним шляхом підтримати свій імунітет і гормональний баланс. Ось чому Douglas Laboratories створили свої DIM Enhanced капсули з підтримкою куркуміну, зеленого чаю та васабії. Ці капсули пропонують мікрокапсульовану форму диіндолілметану, що може призвести до кращого засвоєння.

DIM Enhanced від Douglas Labs містить 125 мг розсмоктуваного комплексу BioResponse DIM у кожній вегетаріанській капсулі. Цю хімічну речовину природним чином отримують із хрестоцвітих овочів, таких як брокколі, цвітна й білокачанна капуста. У здорових жінок DIM потенційно може сприяти правильному метаболізму естрогену, одночасно сприяючи гормональному балансу.

DIM також може працювати як прискорювач імунної системи, потенційно покращуючи захисні реакції вашого організму. У поєднанні з підтримкою екстракту зеленого чаю, куркуміну та васабії ця добавка також може забезпечити ефективний антиоксидантний захист і правильні процеси детоксикації.

Ці капсули можна приймати один-два рази на день або за вказівкою вашого медичного працівника. Підтримайте ці важливі функції та замовте DIM Enhanced від Douglas Labs у PureFormulas сьогодні!

Офіційний сайт: http: //www.douglaslabs.com

Інгредієнти

Розмір порції 1 вегетаріанська капсула Порцій в контейнері 30 Кількість на порцію / Екстракт зеленого чаю 200 мг / (листя Camellia sinensis‚ стандартизоване до 98% поліфенолів і 45% EGCG) BioResponse DIM Diindolylmethane Complex 125 мг / (комплекс крохмалю ‚ диіндолілметан‚ d-альфа-токоферилсукцинат‚ фосфатидилхолін [із соняшнику] та діоксид кремнію‚ стандартизований для вмісту 25% диіндолілметану) MERIVA Curcumin Phytosome 125 мг (екстракт куркуми довгої‚ комплекс фосфатидилхоліну кореневища (соя) Wasabia japonica 50 мг (кореневище e‚ що містить принаймні 600 мкг ізотіоціанатів як алліл ІТК-3-бутеніл ІТК та 4-пентил ІТК) Інші інгредієнти: гідроксипропіл метилцелюлози (капсула)-диксико-фосфат-кремнезему-овочевий комор, і цеолика-це торговельна куля. Патент США 6,086,915 . . Містить сою.

Дозування

Дорослим приймати по 1 капсулі 1-2 рази на день або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Містить сою. Якщо ви вагітні, годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров’я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Дііндолілметан (Diindolylmethane DIM)
Douglas Laboratories, Ubiquinol-QH, Убіхінол, 30 капсул
(5)
3674 грн
У наявності