Pure Encapsulations, Iron Liquid, Залізо, 120 мл

Код: 32619
Фото товару Pure Encapsulations, Iron Liquid, Залізо, 120 мл
Фото складу Pure Encapsulations, Iron Liquid, Залізо, 120 мл
Фото використання Pure Encapsulations, Iron Liquid, Залізо, 120 мл
Основне фото товара Pure Encapsulations, Iron Liquid, Залізо, 120 мл
(5)
2159 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 21.07.2024, без передоплати
Залізо є важливим мінералом з кількох причин. Він бере участь у виробництві гемоглобіну та міоглобіну, які містяться в еритроцитах і мязових клітинах відповідно. Обидва вони ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Залізо 120 мл

Pure Encapsulations, Iron Liquid, Залізо, 120 мл

Опис

Залізо є важливим мінералом з кількох причин. Він бере участь у виробництві гемоглобіну та міоглобіну, які містяться в еритроцитах і м’язових клітинах відповідно. Обидва вони беруть участь у транспортуванні кисню та вуглекислого газу через кровотік і до тих частин тіла, де вони потрібні. Кисень може допомогти забезпечити ваше тіло енергією.

Червоне м’ясо є хорошим джерелом заліза, але вам можуть знадобитися додаткові добавки, якщо ви не споживаєте його часто. Замість того, щоб ковтати таблетки‚ Iron Liquid є ще одним джерелом цього мінералу.

Iron Liquid містить унікальну форму заліза, SunActive Fe, з підвищеною біодоступністю. SunActive Fe був отриманий з вапняку, водночас мікронізований і водорозчинний, з меншими молекулами, які полегшують його поглинання.

Жінки можуть отримати особливу користь від Iron Liquid‚ оскільки вони часто схильні до ризику анемії (дефіциту заліза). Менструальна кров, яка виділяється з організму щомісяця, забирає з собою залізо. Ця добавка може підвищити рівень феритину, трансферину та насичення гемоглобіну. Феритин - це білок у клітинах, який зберігає та вивільняє залізо.

Нарешті, кожна порція Iron Liquid містить CranBlue, запатентовану суміш екстрактів журавлини та дикої чорниці. CranBlue може надавати антиоксиданти, які працюють для захисту ваших клітин від потенційно шкідливих вільних радикалів. Він також може підтримувати мікросудинну систему, яка охоплює найдрібніші кровоносні судини (наприклад, капіляри).

Приймайте одну або дві порції по одній чайній ложці на день, розділивши дози під час їжі. При рекомендованому розмірі порції кожної пляшки Iron Liquid на чотири унції має вистачити від 12 до 24 днів.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 чайна ложка (5 мл/0,17 рідкої унції) Порції в упаковці: 24 кількості на порцію / Залізо (у вигляді пірофосфату заліза, заліза) 15 мг / 83% фірмової суміші CranBlue 30 мг / Забезпечує екстракт журавлини (Vaccinium macrocarpori) (фрукти) і екстракт (плоди) чорниці дикої (vaccinium angustifolium). Денна норма (DV) не встановлена. Інші інгредієнти: очищена вода, натуральний рослинний гліцерин, концентрат яблучного соку, мальтодекстрин, натуральний гранат з іншими натуральними ароматизаторами, лецитин з насіння ріпаку, ксантанова камедь, сорбат калію. Без глютену / ГМО / Гіпоалергенний.

Дозування

Перед використанням добре збовтати. Як дієтичну добавку, приймайте по 1 чайній ложці 1-2 рази на день під час їжі.

Запобіжні заходи

Після відкриття зберігати в холодильнику. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Випадкове передозування продуктами, що містять залізо, є основною причиною смертельного отруєння у дітей віком до 6 років. У разі випадкового передозування негайно зверніться до лікаря або в токсикологічний центр. Зберігати в недоступному для дітей місці. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Залізо (Iron)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2460 грн
У наявності