Pure Encapsulations, l-Carnosine, L-Карнозин, 60 капсул

Код: 32604
Фото товару Pure Encapsulations, l-Carnosine, L-Карнозин, 60 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, l-Carnosine, L-Карнозин, 60 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, l-Carnosine, L-Карнозин, 60 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, l-Carnosine, L-Карнозин, 60 капсул
(5)
4556 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 24.07.2024, без передоплати
Дві амінокислоти, гістидин і аланін, поєднуються в нервових і мязових тканинах, утворюючи речовину, відому як L-карнозин. Ця речовина є водорозчинною і може забезпечити значну підтримку ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations L-Карнозин 60 капсул

Pure Encapsulations, l-Carnosine, L-Карнозин, 60 капсул

Опис

Дві амінокислоти, гістидин і аланін, поєднуються в нервових і м’язових тканинах, утворюючи речовину, відому як L-карнозин. Ця речовина є водорозчинною і може забезпечити значну підтримку антиоксидантів. L-Carnosine by доповнює ваш природний рівень l-карнозину (бета-аланіл-L-гістидину). З віком це може бути особливо корисно, оскільки з віком ці рівні можуть знижуватися.

Переваги L-карнозину як антиоксиданту значні. По-перше, це може працювати для поглинання гідроксильних і пероксильних радикалів. Вільні радикали можуть завдати шкоди клітинам, тому все, що з ними бореться, добре. Це також допомагає вам підтримувати здорову активність супероксиддисмутази (СОД), яка є ферментом.

Крім того, L-карнозин може підтримувати серцево-судинну систему, оскільки він стабілізує клітинні мембрани та дозволяє їм підтримувати активність лактатдегідрогенази. Він також сприяє здоров’ю нервової системи, підтримуючи нейрони; для їх належного функціонування потрібен ефективний метаболізм пептидів у мозку. Ваші нерви дозволяють частинам вашого тіла спілкуватися один з одним і формувати важливі функції.

Кожна капсула містить 500 міліграмів l-карнозину для підтримки довголіття та стану ваших клітин, включно з клітинами печінки. Він не тільки допомагає захистити білки, але й захищає ДНК від ацетальдегіду та формальдегіду. Нарешті, L-карнозин може позитивно впливати на виконання вправ високої інтенсивності, завдяки тому, що він значною мірою зосереджений у м’язах.

Приймайте від однієї до трьох капсул на день, розділивши дози між прийомами їжі. У рекомендованому дозуванні кожна пляшка з 60 капсулами L-карнозину повинна тривати від 20 днів до двох місяців.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / L-карнозин (бета-аланіл-1-гістидин) 500 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза, вода). Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте 1-3 капсули на день, розділивши дози між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Не можна приймати вагітним і годуючим жінкам. Якщо у вас є будь-який стан здоров’я або ви приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
L-Карнозин (L-Carnosine)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2460 грн
У наявності
Pure Encapsulations, Amino-NR, Амінокислоти, 180 капсул
(5)
2546 грн
У наявності