Pure Encapsulations, SP Ultimate, Підтримка простати, 90 капсул

Код: 32574
Фото товару Pure Encapsulations, SP Ultimate, Підтримка простати, 90 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, SP Ultimate, Підтримка простати, 90 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, SP Ultimate, Підтримка простати, 90 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, SP Ultimate, Підтримка простати, 90 капсул
(5)
3621 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 27.07.2024, без передоплати
Прийом таких добавок, як SP Ultimate, може підтримати чоловічу репродуктивну систему. Він містить низку вітамінів, мінералів, трав і антиоксидантів, які можуть працювати для підтримки здоровя ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Підтримка простати 90 капсул

Pure Encapsulations, SP Ultimate, Підтримка простати, 90 капсул

Опис

Прийом таких добавок, як SP Ultimate, може підтримати чоловічу репродуктивну систему. Він містить низку вітамінів, мінералів, трав і антиоксидантів, які можуть працювати для підтримки здоров’я клітин простати та функції сечовипускання.

SP Ultimate містить 640 міліграмів екстракту пальметто на три капсули. Saw palmetto (serenoa repens) може підтримувати здорову функцію простати та допомагати усунути симптоми доброякісної гіперплазії передміхурової залози (ДГПЗ). ДГПЗ – це стан, що призводить до збільшення передміхурової залози; збільшена простата може призвести до проблем із сечовипусканням. Пігеум і бета-ситостерин потенційно можуть запропонувати додаткове полегшення від певних типів дискомфорту, пов’язаного з ДГПЗ.

Силімарин (сполука в розторопші) і екстракт граната можуть мати антиоксидантні властивості, тоді як селен і цинк у SP Ultimate можуть підтримувати нормальний метаболізм клітин простати; насправді простата накопичує найвищий рівень цинку з усіх м’яких тканин людського тіла.

При рекомендованому дозуванні трьох капсул на день під час їжі кожної пляшки SP Ultimate із 90 капсул вистачить приблизно на один місяць.

Інгредієнти

Розмір порції: 3 капсулиПорції в упаковці: 30Кількість на порцію /Вітамін D (у вигляді холекальциферолу) (D3) 400 МО / 100%цинк (у вигляді цитрату цинку) 15 мг / 100%селен (із селенових дріжджів) 70 мкг / 100%Saw Palmetto (Serenoa repens) Екстракт (фрукти) 640 мг / (Стандартизовано для вмісту 45% загальних жирних кислот)Лікопін 10 мг / Пігеум (Pygeum africanum) екстракт (кора) 100 мг / Бета-ситостерин (З комплексу фітостеролів сої) 60 мг / Молоко Екстракт розторопші (Silybum marianum) (насіння) 100 мг / (стандартизований вміст 80% силімарину)Екстракт куркуми (Curcuma longa) (корінь) 100 мг / (стандартизований вміст 95% куркуміноїдів)Зелений чай (Camellia sinensis) Екстракт (листя) 100 мг / (Стандартизовано для вмісту 65% загальних катехінів чаю та 23% епігалокатехінгалату (EGCG))Екстракт граната (Punica granatum) (цілий плід) 50 мг / (Стандартизовано для вмісту 40% пунікозидів) Денна норма не встановлена.Містить сою.Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза‚ вода)‚ гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза)‚ аскорбілпальмітат.Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища або доданих наповнювачів.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 3 капсули в день під час їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці.Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена.Не можна приймати вагітним і годуючим жінкам.Якщо у вас є будь-який стан здоров’я або ви приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням.Зберігати в недоступному для дітей місці.Застереження щодо алергенів: містить сою.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка простати (Prostate Support)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2460 грн
У наявності
Pure Encapsulations, Amino-NR, Амінокислоти, 180 капсул
(5)
2546 грн
У наявності