Pure Encapsulations, L-Carnitine Fumarate, L-Карнітин, 120 капсул

Код: 32556
Фото товару Pure Encapsulations, L-Carnitine Fumarate, L-Карнітин, 120 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, L-Carnitine Fumarate, L-Карнітин, 120 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, L-Carnitine Fumarate, L-Карнітин, 120 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, L-Carnitine Fumarate, L-Карнітин, 120 капсул
(5)
4674 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 22.07.2024, без передоплати
L-карнітин - це амінокислота, яка забезпечує підтримку серця, опорно-рухового апарату та репродуктивного здоровя. Він допомагає вашому тілу спалювати жир для виробництва енергії, одночасно відіграючи важливу ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations L-Карнітин 120 капсул

Pure Encapsulations, L-Carnitine Fumarate, L-Карнітин, 120 капсул

Опис

L-карнітин - це амінокислота, яка забезпечує підтримку серця, опорно-рухового апарату та репродуктивного здоров'я. Він допомагає вашому тілу спалювати жир для виробництва енергії, одночасно відіграючи важливу роль у забезпеченні серця киснем і розвитку витривалості.

Хоча ваше тіло виробляє L-карнітин, його не завжди виробляється природним шляхом. Крім того, деякі захворювання призводять до зниження рівня карнітину. У будь-якому випадку добавка карнітину може допомогти вам.

Карнітин слід використовувати лише як додатковий засіб лікування захворювання, а не як основне лікування. Його слід завжди використовувати разом з будь-якими традиційними медичними процедурами під наглядом лікаря.

Ви можете додати більше L-карнітину до свого раціону через їжу або дієтичні добавки. Дієтичні джерела карнітину включають червоне м’ясо, рибу, птицю, молочні продукти, пшеницю та авокадо; Червоне м’ясо, особливо баранина, і молочні продукти містять найбільше. Дієтичні добавки є варіантом для вегетаріанців, веганів та людей з харчовою алергією на звичайні джерела їжі.

L-Carnitine Fumarate від - це дієтична добавка, яка містить високу концентрацію карнітину. Кожна доза містить 340 мг L-карнітину (отриманого з 68% L-карнітину та 32% L-тартратної кислоти) у поєднанні з 12 мг вітаміну С, який легко засвоюється організмом. Потенційні переваги цієї добавки для здоров’я включають:

Ця безпечна для алергії добавка не містить яєць, пшениці, дріжджів, глютену, молочних продуктів, сої, горіхів або штучних наповнювачів. Кожної пляшки L-карнітину фумарату зі 120 капсул вам вистачить від одного до двох місяців, залежно від бажаної дози.

прагне до розробки та виробництва високоякісних гіпоалергенних дієтичних добавок. Контроль якості під час розробки та виробництва має першочергове значення. Усі продукти виготовляються з максимально біодоступних інгредієнтів.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / L-карнітин (у вільній формі) (з L-карнітину фумарату) 680 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза‚ вода)‚ гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза)‚ аскорбілпальмітат. Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 2 капсули 1-2 рази на день між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
L-Карнітин (L-Carnitine)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2460 грн
У наявності
Pure Encapsulations, Amino-NR, Амінокислоти, 180 капсул
(5)
2546 грн
У наявності