CLA Conjugated Linoleic Acid 1000 mg, Лінолева кислота, 60 капсул

Код: 32552
Фото товару CLA Conjugated Linoleic Acid 1000 mg, Лінолева кислота, 60 капсул
Фото складу CLA Conjugated Linoleic Acid 1000 mg, Лінолева кислота, 60 капсул
Фото використання CLA Conjugated Linoleic Acid 1000 mg, Лінолева кислота, 60 капсул
Основне фото товара CLA Conjugated Linoleic Acid 1000 mg, Лінолева кислота, 60 капсул
(5)
2642 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 21.07.2024, без передоплати
Здоровий спосіб життя необхідний для підтримки загального добробуту. Це включає збалансоване харчування та регулярні фізичні вправи, а також хороший нічний сон. Однак бувають випадки, коли ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Лінолева кислота 60 капсул

CLA Conjugated Linoleic Acid 1000 mg, Лінолева кислота, 60 капсул

Опис

Здоровий спосіб життя необхідний для підтримки загального добробуту. Це включає збалансоване харчування та регулярні фізичні вправи, а також хороший нічний сон. Однак бувають випадки, коли вам може знадобитися додаткова підтримка для забезпечення здорового складу тіла; незалежно від вашої фактичної ваги, має бути певне співвідношення чистої м’язової маси та жирової маси. CLA - речовина, яка може підтримувати гарне здоров'я та приємний зовнішній вигляд.

Яловичина, вигодована травою, є хорошим джерелом кон’югованої лінолевої кислоти, оскільки вона забезпечує вакценову кислоту, яку ваш організм здатний перетворити на CLA. На жаль, звичайна велика рогата худоба, яку годують зерном, не містить цієї сполуки; навіть органічну яловичину можна годувати зерном. Однак такі добавки, як CLA 1‚000 мг, можуть бути більш зручним джерелом. Це може допомогти зняти легке запалення. Його вплив на склад вашого тіла може бути особливо важливим. Деякі люди вважають, що кон’югована лінолева кислота може допомогти вам зберегти важливу м’язову тканину, одночасно втрачаючи жир. Звичайно, CLA — це не диво-таблетка: вам потрібно регулярно тренуватися, а також їсти низькокалорійну дієту з високим вмістом основних поживних речовин, щоб побачити результати.

Є кілька причин, чому кон'югована лінолева кислота може підтримувати ваші зусилля з контролю ваги. CLA може стимулювати метаболізм, змушуючи вас витрачати більше енергії (калорій); в той же час це може зменшити споживання енергії, необхідної для функціонування. Нарешті‚ це може пом’якшити місце, де відкладається жир у вашому тілі.

Приймайте від трьох до п’яти м’яких желатинових капсул на день розділеними дозами перед їжею. У рекомендованому дозуванні кожна пляшка з 60 м’якими капсулами 1000 мг CLA повинна тривати від 12 до 20 днів.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 м’яка гелева капсула Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Калорії 10 Калорій з жиру 10 Загальний жир 1 г / 2% Вітамін Е (у вигляді d-альфа-токоферолу) 10 МО / 33% Тоналін Кон’югований комплекс лінолевої кислоти 1‚000 мг / Забезпечення: Чиста кон’югована лінолева кислота (CLA) 770 мг / Денна норма не встановлена. Відсоток добових норм на основі дієти з 2‚000 калорій. Інші інгредієнти: желатинова капсула (желатин, гліцерин, вода, ріжкове дерево). Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте по 1 капсулі 3 рази на день перед їжею або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Лінолева кислота (Linoleic Acid CLA)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2460 грн
У наявності