Pure Encapsulations, Saw Palmetto 320, Сав Пальметто, 240 капсул

Код: 32542
Фото товару Pure Encapsulations, Saw Palmetto 320, Сав Пальметто, 240 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, Saw Palmetto 320, Сав Пальметто, 240 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, Saw Palmetto 320, Сав Пальметто, 240 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, Saw Palmetto 320, Сав Пальметто, 240 капсул
(5)
7768 грн.
Під замовлення
Протягом багатьох років країни по всій Європі, а також Нова Зеландія та місцеві племена в Америці використовували один трав'яний екстракт для підтримки чоловічого тіла. Вважається, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Сав Пальметто 240 капсул

Pure Encapsulations, Saw Palmetto 320, Сав Пальметто, 240 капсул

Опис

Протягом багатьох років країни по всій Європі, а також Нова Зеландія та місцеві племена в Америці використовували один трав'яний екстракт для підтримки чоловічого тіла. Вважається, що пальмова пальма, отримана з плодів Serenoa repens, може сприяти здоров’ю передміхурової залози та хорошій функції сечовипускання.

Saw palmetto може підтримувати простату через вплив на метаболізм тестостерону. Він містить фітостероли та жирні кислоти, які можуть полегшити симптоми, пов’язані зі станом, що називається доброякісною гіпертрофією передміхурової залози (ДГПЗ). ДГПЗ характеризується збільшенням простати; Хоча зазвичай це не є ознакою більш серйозних проблем, воно може бути дуже незручним і тиснути на сечовий міхур. Тиск, який збільшена простата може чинити на сечовий міхур, може змусити вас встати та піти у ванну, щоб помочитися вночі.

Переваги пальметто можуть також полягати в його впливі на андрогенні рецептори та гормони, а також у його потенційних протизапальних властивостях.

Saw Palmetto 320 є зручним джерелом цієї трави. Кожна капсула містить 320 міліграмів екстракту плодів пальмового дерева, стандартизованого для забезпечення загального вмісту 85 відсотків жирних кислот, а також 0,15 відсотків фітостеролів. Фітостероли — це молекули рослинного походження, які можуть сприяти здоров’ю серцево-судинної системи. Сучасна західна дієта, як правило, має відносно низький вміст фітостеролів; оскільки вони можуть зменшити симптоми доброякісної гіпертрофії передміхурової залози в сечовивідних шляхах, добавки можуть бути хорошим вибором для багатьох чоловіків.

Приймайте одну або дві м’які капсули на день, розділивши дози між прийомами їжі. У рекомендованому дозуванні кожної пляшки Saw Palmetto 320 об’ємом 240 м’яких капсул має вистачити від чотирьох до восьми місяців.

Офіційний сайт: https://www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 м’яка гелева капсула Порції в упаковці: 240 Кількість на порцію / Екстракт Saw Palmetto (Serenoa Repens) (фрукти) 320 мг / * (Стандартизовано для вмісту 85% жирних кислот) *Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: желатинова капсула (желатин‚ гліцерин‚ вода). Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 1 капсулі 1-2 рази на день між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Не можна приймати вагітним і годуючим жінкам. Якщо у вас є будь-який стан здоров’я або ви приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Сав Пальметто (Saw Palmetto)
Pure Encapsulations, OsteoBalance, ОстеоБаланс, 210 капсул
(5)
2927 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн.
У наявності