MicroDefense with Oregano, Олія орегано, 180 капсул

Код: 32531
Фото товару MicroDefense with Oregano, Олія орегано, 180 капсул
Фото складу MicroDefense with Oregano, Олія орегано, 180 капсул
Фото використання MicroDefense with Oregano, Олія орегано, 180 капсул
Основне фото товара MicroDefense with Oregano, Олія орегано, 180 капсул
(5)
3662 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 01.06.2024, без передоплати
MicroDefense від містить низку трав і рослинних компонентів, які можуть допомогти підтримувати мікробний баланс у вашому тілі. Ваша дихальна система, шлунково-кишковий тракт, репродуктивна система та ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Олія орегано 180 капсул

MicroDefense with Oregano, Олія орегано, 180 капсул

Опис

MicroDefense від містить низку трав і рослинних компонентів, які можуть допомогти підтримувати мікробний баланс у вашому тілі. Ваша дихальна система, шлунково-кишковий тракт, репродуктивна система та сечовивідні шляхи потребують рівноваги, щоб ефективно функціонувати. Вірте чи ні, але це не означає знищення всіх мікробів — далеко не так!

Мікроби — це одноклітинні мікроорганізми, такі як бактерії та гриби, які відіграють ключову роль в організмі людини. Одним з основних інгредієнтів кожної капсули MicroDefense є екстракт артемізії (солодкого полину); цей екстракт був стандартизований, щоб забезпечити п’ять відсотків артемізиніну‚ активної сполуки, яка використовується в традиційній медицині для підтримки мікробного балансу.

Крім того, MicroDefense також містить екстракт оливкового листя, який забезпечує 15 відсотків олеуропеїну. Олеуропеїн може підтримати функціонування вашої дихальної системи та шлунково-кишкового тракту; перший поглинає кисень і видаляє вуглекислий газ, тоді як другий відіграє роль у підтримці імунітету. Тим часом екстракт грейпфрутового насіння може допомогти усунути симптоми шлунково-кишкового дискомфорту. Завершують цю формулу лушпиння чорного волоського горіха та екстракти гвоздики.

Приймати по одній капсулі щодня. Кожної пляшки MicroDefense із 180 капсул має вистачити приблизно на шість місяців.

Офіційний сайт: https: //www. pureencapsulations. com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 180 Кількість на порцію / Берберин сульфат 100 мг / Екстракт оливи (Olea Europaea) (листя) 100 мг / (Стандартизовано для вмісту 15% олеуропеїну) Солодкий полин (Artemisia annua) Екстракт (надземні частини) 150 мг / Гвоздика (Syzygium aromaticum) Порошок (Бутон) 50 мг / Орегано (масляний екстракт Origanum vulgare (листя і квітки) 100 мг / Денна норма (DV) не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза, вода) Глютен Безкоштовно / Без ГМО / Гіпоалергенний / Зроблено в США

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте по 1 капсулі, 1-3 рази на день, безпосередньо перед їжею, запиваючи 6-8 унціями води, протягом 2-3 місяців або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Не можна приймати вагітним і годуючим жінкам. Якщо у вас є будь-який стан здоров’я або ви приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Олія орегано (Oregano Oil)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн
У наявності