MicroDefense with Oregano, Олія орегано, 90 капсул

Код: 31868
Фото товару MicroDefense with Oregano, Олія орегано, 90 капсул
Фото складу MicroDefense with Oregano, Олія орегано, 90 капсул
Фото використання MicroDefense with Oregano, Олія орегано, 90 капсул
Основне фото товара MicroDefense with Oregano, Олія орегано, 90 капсул
(5)
2035 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 02.06.2024, без передоплати
Мікроорганізми знаходяться по всьому тілу людини. Ці мікроорганізми відіграють кілька важливих ролей у загальному стані здоровя наприклад, вони можуть сприяти зміцненню імунітету, а також функції ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Олія орегано 90 капсул

MicroDefense with Oregano, Олія орегано, 90 капсул

Опис

Мікроорганізми знаходяться по всьому тілу людини. Ці мікроорганізми відіграють кілька важливих ролей у загальному стані здоров’я: наприклад, вони можуть сприяти зміцненню імунітету, а також функції шлунково-кишкового тракту та сечовивідних шляхів. ' MicroDefense забезпечує суміш природних рослинних компонентів, які можуть підтримувати здоровий мікробний баланс.

Кожна капсула MicroDefense містить екстракт лушпиння чорного волоського горіха, який може допомогти контролювати рівень грибків у нирках, сечоводах, сечовому міхурі та уретрі. Артемізію та гвоздику традиційно використовували для підтримки мікробного та грибкового балансу в організмі. У той же час екстракт кісточок грейпфрута та його флавоноїди можуть деякою мірою сприяти комфортній роботі шлунково-кишкового тракту.

Крім того, MicroDefense також містить 100 міліграмів екстракту оливкового листя, стандартизованого для вмісту щонайменше 15 відсотків олеуропеїну. Олеуропеїн може допомогти вашій імунній системі; водночас це може спрацювати для підтримки нормальної кількості мікроорганізмів у дихальних шляхах і шлунково-кишковому тракті.

Приймайте одну капсулу щодня, запиваючи 6-8 унціями води. Кожної пляшки MicroDefense має вистачити приблизно на три місяці.

Офіційний сайт: https: //www. pureencapsulations. com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порція в контейнері: 90 Кількість на порцію / Берберин сульфат 100 мг / Екстракт оливи (Olea europaea) (листя) 100 мг / (стандартизований для вмісту 15% олеуропеїну) Екстракт полину солодкого (Artemisia annua) (надземні частини) 150 мг / Гвоздика (Syzygium aromaticum) порошок (брунька) 50 мг / Масляний екстракт орегано (Origanum vulgare) (лист і квітка) 100 мг / Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза, вода) Без глютену / Без ГМО / Гіпоалергенний / Зроблено в США

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 1 капсулі 1-3 рази на день безпосередньо перед їжею, запиваючи 6-8 унціями води, протягом 2-3 місяців або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Не можна приймати вагітним і годуючим жінкам. якщо у вас є захворювання або ви приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Олія орегано (Oregano Oil)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн
У наявності