Pure Encapsulations, l-Carnitine, L-Карнітин, 60 капсул

Код: 32524
Фото товару Pure Encapsulations, l-Carnitine, L-Карнітин, 60 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, l-Carnitine, L-Карнітин, 60 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, l-Carnitine, L-Карнітин, 60 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, l-Carnitine, L-Карнітин, 60 капсул
(5)
2847 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 24.07.2024, без передоплати
Як амінокислота, l-карнітин бере участь у кількох важливих функціях організму. Про це свідчить той факт, що він переважає в серцевих і скелетних мязах. Можливо, найважливіше, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations L-Карнітин 60 капсул

Pure Encapsulations, l-Carnitine, L-Карнітин, 60 капсул

Опис

Як амінокислота, l-карнітин бере участь у кількох важливих функціях організму. Про це свідчить той факт, що він переважає в серцевих і скелетних м'язах. Можливо, найважливіше, що це допомагає вашим клітинам виробляти енергію, транспортуючи жирні кислоти до мітохондрій для окислення та перетворення. Під час цього метаболічного процесу мітохондрії можуть бути забиті залишками коротко- та середньоланцюгових жирних кислот; L-карнітин може допомогти їх усунути.

Якщо у вашому організмі його недостатньо, вам можуть допомогти добавки. L-карнітин є зручним джерелом цієї амінокислоти для підтримки серцевого м’яза. Це може сприяти оксигенації, процесу, який забезпечує кисень до цього життєво важливого органу; насичена киснем кров, що транспортується до серця, також може сприяти збільшенню серцево-судинної енергії. Підтримуючи роботу шлуночка, l-карнітин також працює для перекачування крові по всій системі кровообігу, особливо в легенях.

Крім того, карнітин також може допомогти підтримувати здорову активність ферментів: це включає пероксид ліпідів і лактатдегідрогеназу серцевих ферментів, а також ферменти супероксиддисмутазу (SOD).

Крім того, L-карнітин може сприяти відновленню фізичних навантажень, особливо після високоінтенсивної діяльності. Дозвол м’язам відновитися дає змогу проводити більше — і ефективніше — фізичне тренування, потенційно зменшуючи біль, а також пошкодження тканин. Добавки карнітину також можуть перешкоджати виробленню вільних радикалів, які можуть завдати шкоди клітинам.

Одна капсула містить 340 міліграмів вільної форми l-карнітину. Він також містить жиророзчинний вітамін С для подальшого сприяння засвоєнню.

Приймайте дві-чотири капсули на день, розділивши дози між прийомами їжі. У рекомендованому дозуванні кожна пляшка L-карнітину з 60 капсул має тривати від 15 днів до одного місяця.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / L-карнітин (у вільній формі) (з L-карнітину-L-тартрату) 680 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза‚ вода)‚ гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза)‚ аскорбілпальмітат. Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 2 капсули 1-2 рази на день між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
L-Карнітин (L-Carnitine)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2460 грн
У наявності
Pure Encapsulations, Amino-NR, Амінокислоти, 180 капсул
(5)
2546 грн
У наявності