Pure Encapsulations, Vascular Relax, Підтримка стресу, 120 капсул

Код: 32504
Фото товару Pure Encapsulations, Vascular Relax, Підтримка стресу, 120 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, Vascular Relax, Підтримка стресу, 120 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, Vascular Relax, Підтримка стресу, 120 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, Vascular Relax, Підтримка стресу, 120 капсул
(5)
4438 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 27.07.2024, без передоплати
Серце життєво важливий орган, який потребує живлення, щоб нормально працювати. Зручна добавка, така як Vascular Relax BP від, може забезпечити необхідний мінерал із низкою ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Підтримка стресу 120 капсул

Pure Encapsulations, Vascular Relax, Підтримка стресу, 120 капсул

Опис

Серце – життєво важливий орган, який потребує живлення, щоб нормально працювати. Зручна добавка, така як Vascular Relax BP від, може забезпечити необхідний мінерал із низкою рослинних компонентів.

Одним із основних інгредієнтів є магній, мінерал, який може сприяти розслабленню судин, одночасно підтримуючи клітини гладких м’язів у венах. Він також може підтримувати здорове функціонування клітинних електролітів. Крім того, лікопін - каротиноїд, природним чином отриманий з помідорів - може допомогти захистити вашу серцево-судинну систему від вільних радикалів. Екстракт граната у Vascular Relax BP‚ який був стандартизований, щоб забезпечити 40 відсотків пунікозидів‚ також може забезпечити подібні переваги.

Кожна вегетаріанська капсула Vascular Relax BP також містить 500 міліграмів екстракту квіток і листя глоду, які можуть працювати для підтримки здоров’я та функціонування серцево-судинної системи. він був стандартизований, щоб гарантувати, що він містить два відсотки вітексинов, активного компонента. Екстракт оливкового листя, зокрема олеуропеїн, який він містить, також може служити подібній меті.

Водночас Vascular Relax BP містить унікальний екстракт виноградних кісточок MegaNatural-BP. Екстракт виноградних кісточок MegaNatural-BP допомагає підтримувати розслаблені кровоносні судини, зберігаючи при цьому цілісність ендотеліальних клітин; останній діє завдяки потенціалу цього екстракту підтримувати активність ферментів колагенази, еластази та гіалуронідази. CranLoad поєднує в собі іншу форму екстракту виноградних кісточок з екстрактом журавлини через його антиоксидантний і судинний потенціал, особливо для спортсменів, які можуть відчувати оптимальний кровообіг і розширення під час спокою (таким чином, сприяючи відновленню під час фізичних вправ, як амінокислота аргінін).

Приймайте чотири капсули на день для зміцнення здоров’я серця, розділеними дозами під час їжі. У рекомендованому дозуванні кожної пляшки з 120 капсулами Vascular Relax BP вистачить приблизно на один місяць.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Магній (у вигляді цитрату магнію) 100 мг / 25% Екстракт глоду (Crataegus Oxyacantha) (квітки та листя) 250 мг / (Стандартизовано для вмісту 2% вітексинов) Оливкова (Olea Europae) ) Екстракт (листя) 50 мг / (Стандартизований вміст 15% олеуропеїну) MegaNatural-BP Екстракт винограду (Vitis Vinifera) (насіння) 75 мг / Екстракт граната (Punica Granatum) (цілий плід) 25 мг / (Стандартизований вміст 40% пунікозиди) Лікопін 7,5 мг / Запатентована суміш CranLoad 65 мг / Забезпечує екстракт журавлини (Vaccinium macrocarpon) (фрукти) та екстракт винограду (Vitis Vinifera) (насіння). Денна норма (DV) не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза‚ вода)‚ гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза)‚ аскорбілпальмітат. Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 2 капсули 2 рази на день під час їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка стресу (Stress Support)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2460 грн
У наявності
Pure Encapsulations, Amino-NR, Амінокислоти, 180 капсул
(5)
2546 грн
У наявності