Ascorbic Acid Powder, Вітамін C Аскорбінова кислота, 227 г

Код: 32495
Фото товару Ascorbic Acid Powder, Вітамін C Аскорбінова кислота, 227 г
Фото складу Ascorbic Acid Powder, Вітамін C Аскорбінова кислота, 227 г
Фото використання Ascorbic Acid Powder, Вітамін C Аскорбінова кислота, 227 г
Основне фото товара Ascorbic Acid Powder, Вітамін C Аскорбінова кислота, 227 г
(5)
1868 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 27.07.2024, без передоплати
Вітамін С є важливою поживною речовиною, яка працює для підтримки вашої імунної системи та загального здоровя клітин. Як антиоксидант, він може боротися з потенційно шкідливими ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Вітамін C Аскорбінова кислота 227 г

Ascorbic Acid Powder, Вітамін C Аскорбінова кислота, 227 г

Опис

Вітамін С є важливою поживною речовиною, яка працює для підтримки вашої імунної системи та загального здоров’я клітин. Як антиоксидант, він може боротися з потенційно шкідливими вільними радикалами та поглинати їх. Він також підтримує ваш метаболізм, а також утворення еритроцитів і засвоєння заліза.

Хороші дієтичні джерела вітаміну С включають цитрусові, особливо апельсини. Однак вони не завжди можуть бути зручними або відповідати сезону. У таких випадках може допомогти така добавка, як чистий порошок аскорбінової кислоти. Багато добавок випускаються у формі капсул або таблеток, які ви, можливо, не зможете (або не захочете) проковтнути. Натомість ця порошкоподібна добавка легко змішується з водою.

Хоча вітамін С часто називають ліками від звичайної застуди, це не зовсім так. Однак це може підвищити імунітет і допомогти зменшити його тяжкість, а також сприяти одужанню. Його потенціал імунного захисту пояснюється його здатністю посилювати відповідь антитіл, регулювати вивільнення гістаміну та сприяти здоровому функціонуванню лейкоцитів.

Нарешті‚ цей вітамін може підтримувати цілісність капілярів і вен‚ а також сприяти утворенню колагену. Це може допомогти вам виглядати та почуватися молодшими за свої роки, сприяючи загальному здоров’ю.

Кожна мірна ложка містить 3‚200 міліграмів аскорбінової кислоти — найчистішої форми вітаміну С. Аскорбінову кислоту в цій добавці отримують із кукурудзи без ГМО, тому ви можете бути спокійні.

Візьміть принаймні від 1/4 до 1/2 чайної ложки, змішаної з водою. Кожен контейнер чистого порошку аскорбінової кислоти містить 227 грамів.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 мірна ложка Порції в упаковці: 71 кількість на порцію / Вітамін С (у вигляді аскорбінової кислоти) 3‚200 мг / 5‚333% Виготовлено та виготовлено з метою уникнення: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте від 1/4 до 1/2 мірної ложки або більше за потреби.

Запобіжні заходи

Стійкий до втручання. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Якщо ви вагітні, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати цей або будь-який інший продукт. Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігати закритим у сухому прохолодному місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вітамін C Аскорбінова кислота (Vitamin C Ascorbic Acid)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2460 грн
У наявності
Pure Encapsulations, Amino-NR, Амінокислоти, 180 капсул
(5)
2546 грн
У наявності