Pure Encapsulations, Maca-3, Мака, 60 капсул

Код: 32487
Фото товару Pure Encapsulations, Maca-3, Мака, 60 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, Maca-3, Мака, 60 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, Maca-3, Мака, 60 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, Maca-3, Мака, 60 капсул
(5)
2675 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 18.07.2024, без передоплати
Гарне лібідо важливо як для жінок, так і для чоловіків. Часто це ознака загального благополуччя. Крім того, здоровий рівень сексуального бажання може мати позитивний вплив ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Мака 60 капсул

Pure Encapsulations, Maca-3, Мака, 60 капсул

Опис

Гарне лібідо важливо як для жінок, так і для чоловіків. Часто це ознака загального благополуччя. Крім того, здоровий рівень сексуального бажання може мати позитивний вплив на інтимні стосунки.

Маку-3 називають женьшенем з Анд. Він містить маку‚ траву, яка культивується у високогір’ї Перу. Мака (Lepidium meyenii) використовувалася протягом століть через віру в те, що вона може підтримувати життєву силу, енергію та витривалість у спальні. Це може сприяти як початку, так і завершенню.

Можливо, ви захочете вступати в інтимні стосунки частіше через підвищення лібідо, водночас потенційно відчувши покращену чоловічу сексуальну продуктивність. Позитивний ефект маки може мати інші механізми, ніж механізми, пов’язані з тестостероном (відомим статевим гормоном обох статей); Maca-3 забезпечує синергію через низку компонентів; кожна капсула стандартизована таким чином, щоб містити 0,6% макамідів і макаенів, а також 0,2% глюкозинолатів. Макаени та макаміди – це сполуки, які можуть допомогти вам почуватись енергійнішим та бажаючішим, можливо, підвищуючи ваш сексуальний потяг, дозволяючи вам продовжити життя.

Жіноче лібідо також можна покращити за допомогою Мака-3. У той же час ця добавка може забезпечити природну підтримку репродуктивної системи. У деяких випадках мака може полегшити легкий передменструальний синдром (ПМС) або симптоми менопаузи, які викликають дискомфорт; через цей дискомфорт жінці часто важко прийти в настрій.

Приймайте одну або дві капсули на день, розділивши дози. Ви можете приймати Maca-3 під час або між прийомами їжі. У рекомендованому дозуванні кожної пляшки з 60 капсул має вистачити від одного до двох місяців.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Екстракт маки (Lepidium meyenii) (бульба) 225 мг / (Стандартизовано для вмісту 0,6% макамідів і макаен) Екстракт маки (Lepidium meyenii) (бульба) 225 мг / (Стандартизовано для містить 0,2% глюкозинолатів) Мака (Lepidium meyenii) Екстракт (бульба) 100 мг / добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: Гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза), вегетаріанська капсула (целюлоза, вода), аскорбілпальмітат. Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: Штучні добавки ‚ алергени‚ ГМО‚ забруднювачі навколишнього середовища‚ додані допоміжні речовини. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 1 капсулі 1-2 рази на день під час або між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте в герметичному прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого доступу: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-які проблеми зі здоров’ям або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігайте подалі від дітей.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Мака (Maca)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2460 грн
У наявності