EPA/DHA with Lemon, Омега ЕПК ДГК, 120 капсул

Код: 32461
Фото товару EPA/DHA with Lemon, Омега ЕПК ДГК, 120 капсул
Фото складу EPA/DHA with Lemon, Омега ЕПК ДГК, 120 капсул
Фото використання EPA/DHA with Lemon, Омега ЕПК ДГК, 120 капсул
Основне фото товара EPA/DHA with Lemon, Омега ЕПК ДГК, 120 капсул
(5)
3287 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 18.07.2024, без передоплати
Користь рибячого жиру визнана давно. Ця олія містить EPA та DHA, які відомі тим, що сприяють здоровю серцево-судинної системи ці омега-3 жирні кислоти роблять це, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Омега ЕПК ДГК 120 капсул

EPA/DHA with Lemon, Омега ЕПК ДГК, 120 капсул

Опис

Користь риб’ячого жиру визнана давно. Ця олія містить EPA та DHA, які відомі тим, що сприяють здоров’ю серцево-судинної системи; ці омега-3 жирні кислоти роблять це, підтримуючи здоровий метаболізм ліпідів і тригліцеридів, сприяючи здоровому функціонуванню тромбоцитів і підтримуючи здоровий кровотік.

' EPA/DHA з лимоном — це чиста дієтична добавка, яка може надати вам усі ці переваги. Лимонний смак допомагає усунути рибний присмак, який раніше заважав вам їсти морепродукти чи приймати інші добавки. Інші переваги EPA/DHA з м’якими капсулами з лимоном включають більш комфортні та плавні рухи суглобів, покращену когнітивну функцію та підтримку здоров’я судин.

Інгредієнти цієї добавки були дистильовані та протестовані на екологічні та мікробні забруднювачі, згіркнення та окислення. Він також не містить алергенів, штучних барвників, сполучних речовин, кукурудзи, молочних продуктів, наповнювачів, глютену та консервантів. Він містить концентрат риб’ячого жиру‚ суміш ефірних олій, які сприяють серцево-судинній системі та полегшують біль і скутість суглобів. Ця добавка риб’ячого жиру містить дві омега-3: ДГК, яка сприяє пам’яті та концентрації, щоб допомогти вам пережити день; тим часом‚ EPA допомагає підтримувати здоров'я серця.

Кожна пляшка EPA/DHA з лимоном містить 120 м’яких желатинових капсул‚ що є запасом на 60 днів, якщо приймати відповідно до рекомендацій. Рекомендована доза - дві капсули, розділені на прийоми під час їжі.

прагне до розробки та виробництва високоякісних гіпоалергенних дієтичних добавок. Контроль якості під час розробки та виробництва має першочергове значення. Усі продукти виготовляються з максимально біодоступних інгредієнтів.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 м’яка гелева капсула Порції в упаковці: 120 Кількість на порцію / калорії 10 калорій з жиру 10 загального жиру 1 г / 2% холестерину Концентрат риб’ячого жиру (з анчоусів, скумбрії, сардин) 900 мг / Забезпечення: EPA (ейкозапентаєнова кислота) 300 мг / DHA (докозагексаєнова кислота) 200 мг / Денна норма не встановлена. Відсоток добових норм на основі дієти з 2‚000 калорій. Інші інгредієнти: желатинова капсула (желатин, гліцерин, вода), натуральний ароматизатор лимона, запатентована суміш антиоксидантів (екстракт листя розмарину, аскорбілпальмітат, натуральні токофероли). Містить рибу (анчоуси, скумбрія, сардини). Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте 1-2 капсули в день під час їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці. Застереження щодо алергенів: містить рибу (анчоуси, скумбрія, сардини).

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Омега ЕПК ДГК (Omega EPA DHA)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2460 грн
У наявності