Pure Encapsulations, PS 100 phosphatidylserine, Фосфатидилсерин, 120 капсул

Код: 32454
Фото товару Pure Encapsulations, PS 100 phosphatidylserine, Фосфатидилсери...
Фото складу Pure Encapsulations, PS 100 phosphatidylserine, Фосфатидилсери...
Фото використання Pure Encapsulations, PS 100 phosphatidylserine, Фосфатидилсери...
Основне фото товара Pure Encapsulations, PS 100 phosphatidylserine, Фосфатидилсери...
(5)
7400 грн.
Під замовлення
Можливо, ви ніколи не чули про фосфатидилсерин, але це не робить цю речовину менш важливою для вашого загального добробуту. Це фосфоліпід, який міститься в кожній ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Фосфатидилсерин 120 капсул

Pure Encapsulations, PS 100 phosphatidylserine, Фосфатидилсерин, 120 капсул

Опис

Можливо, ви ніколи не чули про фосфатидилсерин, але це не робить цю речовину менш важливою для вашого загального добробуту. Це фосфоліпід, який міститься в кожній клітині вашого тіла. Однак найбільша кількість фосфатидилсерину міститься в клітинах мозку.

Завдяки своїй поширеності в клітинах добавка фосфатидилсерину може підтримувати здоров’я мозку. ' PS 100 забезпечує стандартизований фосфатидилсерин для сприяння функціонуванню мозку кількома способами. Працюючи над відновленням складу клітинних мембран, це може допомогти покращити поведінку, емоційне благополуччя та когнітивне функціонування; останній бере участь у мисленні та обробці, що може допомогти вам працювати якнайкраще на роботі чи в навчанні. Клітинні мембрани відповідають за збереження клітин у цілісності, видалення відходів із клітин та транспортування поживних речовин у зазначені клітини.

Крім того, фосфатидилсерин у PS 100 може підтримувати кращу пам’ять на щоденній основі, а також церебральний метаболізм. Ця так звана «поживна речовина для мозку» може бути особливо корисною під час процесу старіння, тому цей інгредієнт використовувався літніми людьми по всій Європі. Однак молоді люди також можуть отримати користь від покращення пам’яті – адже у всіх час від часу бувають періоди розсіяності!

Організм людини природним чином виробляє фосфатидилсерин для підтримки здоров’я клітин. Зазвичай цих рівнів достатньо для основного функціонування, але іноді вам може знадобитися додаткове посилення.

Кожна капсула PS 100 містить 100 міліграмів фосфатидилсерину без ГМО, отриманого із сої. Приймайте три капсули на день, розділивши дози під час їжі. У рекомендованому дозуванні кожної пляшки PS 100 (фосфатидилсерин) із 120 капсул має вистачити приблизно на 40 днів.

Офіційний сайт: https://www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 120 Кількість на порцію / Фосфатидилсерин 100 мг / * *Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: Гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза)‚ вегетаріанська капсула (целюлоза‚ вода). Містить сою. Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте по 1 капсулі 3 рази на день під час їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці. Застереження щодо алергенів: містить сою.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Фосфатидилсерин (PhosphatidylSerine PS)
Pure Encapsulations, OsteoBalance, ОстеоБаланс, 210 капсул
(5)
2927 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн.
У наявності