Metabolic Maintenance, PS-100 Phosphatidylserine 100 mg, Фосфатидилсерин, 60 капсул

Код: 33785
Фото товару Metabolic Maintenance, PS-100 Phosphatidylserine 100 mg, Фосфа...
Фото складу Metabolic Maintenance, PS-100 Phosphatidylserine 100 mg, Фосфа...
Фото використання Metabolic Maintenance, PS-100 Phosphatidylserine 100 mg, Фосфа...
Основне фото товара Metabolic Maintenance, PS-100 Phosphatidylserine 100 mg, Фосфа...
(5)
3116 грн.
Під замовлення
Якщо у вас проблеми із запам’ятовуванням, можливо, у вашому організмі недостатньо фосфатидилсерину (PS). PS – це жир, який ваш мозок використовує, щоб підтримувати вашу пам’ять ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Metabolic Maintenance Фосфатидилсерин 60 капсул

Metabolic Maintenance, PS-100 Phosphatidylserine 100 mg, Фосфатидилсерин, 60 капсул

Опис

Якщо у вас проблеми із запам’ятовуванням, можливо, у вашому організмі недостатньо фосфатидилсерину (PS). PS – це жир, який ваш мозок використовує, щоб підтримувати вашу пам’ять гострою; це також допомагає вам навчатися та сприяє пильності. Ваше тіло може виробляти невелику кількість цієї речовини, хоча PS також міститься в таких продуктах, як м’ясо органу, соєві боби та білі боби.

Ризик виникнення дефіциту ФС у вашому мозку зростає з віком. Це може призвести до проблем із вашим настроєм або загальних неприємних відчуттів‚ і ускладнить запам’ятовування та вивчення нових речей. Прийом добавки PS може допомогти полегшити ці проблеми. Якщо ви молодшого віку, ви все ще можете отримати користь від прийому м’якої капсули, як-от фосфатидилсерин PS-100 від Metabolic Maintenance. Існують деякі докази того, що PS може працювати разом і приносити користь вашій концентрації уваги. Це також може зменшити стрес, спричинений фізичними вправами, і підвищити вашу здатність до спортивних результатів.

PS-100 Phosphatidylserine від Metabolic Maintenance допомагає підтримувати рівень PS на високому рівні. PS у цих добавках отримують із сої. Кожна м’яка таблетка містить 100 мг фосфатидилсерину для покращення роботи мозку; крім того, фосфатидилхолін, фосфатидилінозит та фосфатидилетаноламін включені через їх здатність посилювати ефекти ПС.

Цієї 60-м’якої пляшки фосфатидилсерину PS-100 вам вистачить від 20 до 60 днів, залежно від вашої дози. Рекомендоване дозування становить від одного до трьох разів на день під час їжі.

Вітаміни та добавки для підтримки метаболізму перевірені часом і схвалені лікарями. Усі продукти дійсно не містять допоміжних речовин, що означає відсутність наповнювачів, таких як целюлоза чи діоксид кремнію, які інші виробники часто додають до продуктів. Використовуючи лише найчистіші інгредієнти та передові медичні технології, вітаміни та добавки Metabolic Maintenance поставляються у флаконах із затемненого скла, щоб найкраще зберігати їх, не втрачаючи своєї сили та ефективності.

Офіційний сайт: http://www.metabolicmaintenance.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 м’яка капсула Кількість на порцію / Калорії 5 Загальний жир 0,5 г / 1% Фосфатидилсерин 100 мг / * Фосфатидилхолін 25 мг / * Фосфатидилетаноламін 2,5 мг / * *Денну норму для цього інгредієнта не встановлено. Інші інгредієнти: желатин, гліцерин, полігліцитоловий сироп, вода. Містить сою. Без глютену / без допоміжних речовин. Виготовлено на заводі, що відповідає GMP.

Дозування

Від однієї до трьох (1-3) м’яких капсул на день за вказівкою медичного працівника. Найкраще приймати під час їжі.

Запобіжні заходи

Зберігати щільно закритим у прохолодному‚ сухому місці‚ недоступному для дітей. Застереження щодо алергенів: містить сою.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Фосфатидилсерин (PhosphatidylSerine PS)
Metabolic Maintenance, Buffered Vitamin C, Вітамін C, 90 капсул
(5)
1771 грн.
Доставка