Klaire Labs SFI, Ther-Biotic Complete, Пробіотики, 60 капсул

Код: 32423
Фото товару Klaire Labs SFI, Ther-Biotic Complete, Пробіотики, 60 капсул
Фото складу Klaire Labs SFI, Ther-Biotic Complete, Пробіотики, 60 капсул
Фото використання Klaire Labs SFI, Ther-Biotic Complete, Пробіотики, 60 капсул
Основне фото товара Klaire Labs SFI, Ther-Biotic Complete, Пробіотики, 60 капсул
(5)
2868 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 26.06.2024, без передоплати
Ther-Biotic Complete від Klaire Labs це високопотужна, гіпоалергенна суміш 12 різних пробіотичних штамів, що пропонує найповніший набір пробіотичних мікроорганізмів у лінійці Klaire Labs. Що ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Klaire Labs SFI Пробіотики 60 капсул

Klaire Labs SFI, Ther-Biotic Complete, Пробіотики, 60 капсул

Опис

Ther-Biotic Complete від Klaire Labs — це високопотужна, гіпоалергенна суміш 12 різних пробіотичних штамів, що пропонує найповніший набір пробіотичних мікроорганізмів у лінійці Klaire Labs. Що робить Ther-Biotic Complete таким унікальним, так це його поєднання як колонізуючих, так і тимчасових штамів, які включені для забезпечення широкого охоплення та здорового мікрофлорного балансу у всьому вашому шлунково-кишковому тракті. Багато пробіотиків на ринку включають лише колонізаційні штами, які є важливими, але вони не дають вам повного покриття.

Продукт Ther-Biotic Complete був науково розроблений на основі пробіотичних штамів, які добре працюють разом і доповнюють один одного, створюючи справді синергетичне середовище у вашому кишечнику, де можуть процвітати «хороші» бактерії.

Як це працює

Кожна капсула складається з понад 25 мільярдів КУО, які будуть доставлені до вашої товстої кишки неушкодженими за допомогою фірмової технології InTactic від Klaire Labs.

Кому може бути корисний Ther-Biotic?

Цей продукт від Klaire Labs був розроблений для людей, які потребують значно більшої кількості різних штамів пробіотиків для покращення здоров’я свого кишечника. Це можуть бути люди з синдромом подразненого кишечника (СРК), запальним захворюванням кишечника (ЗЗК) або іншими проблемами травлення.

Відвантаження та зберігання

Цей пробіотичний продукт слід зберігати в холодильнику, коли це можливо, щоб уникнути будь-якої втрати ефективності. Коли Ther-Biotic зберігається в холодильнику, він зазвичай зберігає свою ефективність протягом кількох тижнів із втратою лише приблизно 5%. Після закінчення цього часу продукт почне втрачати ефективність швидше. Якщо охолодження недоступне (наприклад, якщо ви подорожуєте), ви можете зберігати порошок Ther-Biotic при кімнатній температурі протягом короткого часу, але в ідеалі нижче 65 градусів. Охолодження дійсно важливо для життя цього пробіотичного порошку. Тепло вбиває корисні бактерії та знижує ефективність пробіотичного продукту.

Якість Klaire Labs

Klaire Labs створює всі свої пробіотичні продукти, включаючи Ther-Biotic, з більшою кількістю пробіотиків, ніж насправді вказано на упаковці. Це зроблено навмисно, щоб врахувати будь-які потенційні втрати, які можуть виникнути природним шляхом під час пакування, зберігання, обробки та транспортування.

Офіційний сайт: https: //klaire.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Пробіотична суміш (25 мільярдів КУО) на основі інуліну 280 мг / (Отримано з кореня цикорію) Lactobacillus rhamnosus 6,0 мільярдів КУО / Bifidobacterium bifidum 5,0 мільярдів КУО / Lactobacillus acidophilus 3,0 млрд КУО / Lactobacillus casei 2,5 млрд КУО / Lactobacillus plantarum 2,0 млрд КУО / Lactobacillus salivarius 2,0 млрд КУО / Bifidobacterium longum 1,0 млрд КУО / Streptococcus thermophilus 1,0 млрд КУО / Lactobacillus bul garicus 1,0 млрд КУО / Lactobacillus paracasei 0,5 мільярда КУО / Bifidobacterium lactis 0,5 мільярда КУО / Bifidobacterium breve 0,5 мільярда КУО / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (гідроксипропілметилцелюлоза, вода), запатентований полісахаридний комплекс InTactic і L-лейцин. Не містить таких поширених алергенів: молоко/казеїн, яйця, риба, молюски, горіхи, арахіс, пшениця, глютен і соєві боби. Не містить штучних барвників, ароматизаторів та консервантів. Виробляється відповідно до суворої системи управління якістю відповідно до належної виробничої практики (GMP) і сертифікатів якості третьої сторони.

Дозування

1 капсула щодня з їжею або за вказівкою медичного працівника. Діти: за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні, годуєте грудьми, маєте захворювання або приймаєте ліки, що відпускаються за рецептом, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. Зберігати в недоступному для дітей. Не використовуйте, якщо термозбіжна плівка пошкоджена або відсутня. Зберігати в холодильнику.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Пробіотики (Probiotics)
Klaire Labs SFI, Equazen Vitaspectrum, Вітаспектрум, 146 г
(5)
2276 грн
Доставлення
Klaire Labs SFI, Mag Complete, Магній, 120 капсул
(5)
1129 грн
Доставлення