Klaire Labs SFI, Quercetin-Bromelain Forte, Кверцетин, 100 капсул

Код: 32415
Фото товару Klaire Labs SFI, Quercetin-Bromelain Forte, Кверцетин, 100 капсул
Фото складу Klaire Labs SFI, Quercetin-Bromelain Forte, Кверцетин, 100 капсул
Фото використання Klaire Labs SFI, Quercetin-Bromelain Forte, Кверцетин, 100 капсул
Основне фото товара Klaire Labs SFI, Quercetin-Bromelain Forte, Кверцетин, 100 капсул
(5)
2061 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 15.07.2024, без передоплати
Quercetin-Bromelain Fort забезпечує суміш протеолітичних ферментів і біофлавоноїдів, які допомагають регулювати імунну цитокінову відповідь. Кверцетин є потужним біофлавоноїдом, який захищає клітини і тканини від вільних ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Klaire Labs SFI Кверцетин 100 капсул

Klaire Labs SFI, Quercetin-Bromelain Forte, Кверцетин, 100 капсул

Опис

Quercetin-Bromelain Forté забезпечує суміш протеолітичних ферментів і біофлавоноїдів, які допомагають регулювати імунну цитокінову відповідь. Кверцетин є потужним біофлавоноїдом, який захищає клітини і тканини від вільних радикалів. Бромелайн, папаїн і панкреатин забезпечують суміш білково-специфічних та інших ферментів, які допомагають забезпечити правильне розщеплення білкових молекул, які інакше можуть викликати подразнення. Вітамін C‚ буферизований магнієм для усунення кислотності‚ підтримує метаболізм гістаміну‚ процеси детоксикації‚ та синтез колагену.

Офіційний сайт: https: //klaire.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 50 Кількість на порцію / %DV Вітамін С (у вигляді аскорбату магнію) 200 мг / 222% магнію (у вигляді аскорбату магнію) 25 мг / 6% кверцетину 500 мг / (у вигляді дигідрату кверцетину) (походить з японської мови). пагода) (Софора японська) (екстракт бруньки квітки) Рутин 50 мг / (у вигляді тригідрату рутину) (отриманий з японського дерева пагоди) (Софора японська) (брунька квітки) Бромелайн (600 GDU♦) (ферменти ананаса) 250 мг / Папаїн (300‚000 PU♦) (фермент папайї) 250 мг / Панкреатин 8X USP (з підшлункової залози свиней) 50 мг / Еквівалент 400 мг панкреатину USP з такою ферментативною активністю: Ліпаза 800 одиниць USP / Протеаза 10‚000 одиниць USP / Амілаза 10‚000 одиниць USP / Денна норма не встановлена. ♦Ферментні одиниці згідно з визначенням Кодексу харчових хімікатів (FCC). Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (гідроксипропілметилцелюлоза, вода), мікрокристалічна целюлоза, діоксид кремнію та аскорбілпальмітат. Не містить таких поширених алергенів: яйця, риба, молюски, горіхи, арахіс, пшениця та соєві боби. Не містить штучних барвників, ароматизаторів та консервантів. Відповідає GMP / Зроблено в США

Дозування

2 капсули 1-2 рази на день або за вказівкою медичного працівника. При виникненні розладу шлунка приймати з невеликою кількістю їжі.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні, годуєте грудьми, маєте захворювання або приймаєте ліки, що відпускаються за рецептом, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. Зберігати в недоступному для дітей. Не використовуйте, якщо термозбіжна плівка пошкоджена або відсутня. Зберігайте в прохолодному та сухому місці (59°F-85°F) подалі від прямого світла з щільно закритою кришкою.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Кверцетин (Quercetin)
Klaire Labs SFI, Equazen Vitaspectrum, Вітаспектрум, 146 г
(5)
2276 грн
Доставлення
Klaire Labs SFI, Mag Complete, Магній, 120 капсул
(5)
1129 грн
Доставлення