Multi-Element Buffered C, Мультивітаміни для чоловіків, 250 капсул

Код: 32393
Фото товару Multi-Element Buffered C, Мультивітаміни для чоловіків, 250 капсу
Фото складу Multi-Element Buffered C, Мультивітаміни для чоловіків, 250 капсу
Фото використання Multi-Element Buffered C, Мультивітаміни для чоловіків, 250 капсу
Основне фото товара Multi-Element Buffered C, Мультивітаміни для чоловіків, 250 капсу
(5)
3273 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 02.06.2024, без передоплати
Вітаміни та мінерали допомагають організму виконувати численні завдання наприклад, вашому організму потрібен вітамін С для загоєння ран і утворення рубцевої тканини. Вам також потрібно споживати ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Klaire Labs SFI Мультивітаміни для чоловіків 250 капсул

Multi-Element Buffered C, Мультивітаміни для чоловіків, 250 капсул

Опис

Вітаміни та мінерали допомагають організму виконувати численні завдання; наприклад, вашому організму потрібен вітамін С для загоєння ран і утворення рубцевої тканини. Вам також потрібно споживати достатню кількість вітаміну С, щоб відновити та підтримувати хрящі, кістки та зуби. Ця важлива поживна речовина також зміцнює вашу імунну систему. Кальцій – це ще один важливий аспект вашої дієти, оскільки він допомагає підтримувати ваші кістки та зуби міцними. Він також необхідний для нормальної роботи серця та нервової системи. Коли вам не вистачає цих вітамінів і мінералів, ваше тіло не завжди повідомляє про це відразу, але з часом ви почнете помічати симптоми. Ознаки потенційного дефіциту вітаміну С включають біль у суглобах, слабку зубну емаль, носову кровотечу та легку появу синців.

Перш ніж ви ризикуєте мати дефіцит вітамінів або мінералів, ви повинні вжити необхідних заходів, щоб цього уникнути. Це особливо вірно, якщо у вас є захворювання, яке може перешкоджати засвоєнню мінералів або вітамінів вашим організмом. Окрім дотримання здорової та збалансованої дієти, ви можете спробувати добавку, щоб переконатися, що ваше тіло отримує всі ці важливі поживні речовини.

Multi-Element Buffered C від Klaire Labs забезпечує ваше тіло багатим вибором ключових поживних речовин, щоб зберегти ваше здоров’я. Ця суміш вітамінів і мінералів підтримує здоров'я імунітету, серцево-судинної системи, кісток і м'язів. Деякі з активних інгредієнтів, які він містить, включають:

Одна пляшка Multi-Element Buffered C від Klaire Labs містить 250 вегетаріанських капсул‚ і має тривати від 62 до 125 днів. Приймайте дві-чотири капсули на день, якщо інше не призначено лікарем.

Klaire Labs є лідером у постачанні гіпоалергенних пробіотиків і вже більше 40 років обслуговує медичних працівників. Його добавки не містять глютену та молочних продуктів. Компанія регулярно співпрацює з дослідниками та клініцистами, щоб розробити продукти, ідеальні для пацієнтів, які потребують підтримки шлунково-кишкового тракту.

Офіційний сайт: https: //klaire. com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 125 Кількість на порцію / Вітамін С 1‚200 мг / 1333% (у вигляді L-аскорбінової кислоти, аскорбату калію, аскорбату кальцію та аскорбату магнію) Кальцію (у вигляді карбонату кальцію, аскорбату кальцію) 80 мг / 6% магнію (у вигляді карбонату магнію, аскорбату магнію) 54 мг / 13% цинку (у вигляді цитрату цинку) 6,4 мг / 58% міді (у вигляді хелату бісгліцинату міді) 0,46 мг / 51% марганцю (у вигляді хелату бісгліцинату марганцю) 1 мг / 43% калію (Як аскорбат калію) 20 мг / кверцетин 60 мг / Знижений L-глутатіон 11,8 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (гідроксипропілметилцелюлоза, вода), целюлоза, l-лейцин та l-валін. Не містить таких поширених алергенів: молоко/казеїн, яйця, риба, молюски, горіхи, арахіс, пшениця, глютен і соєві боби. Не містить штучних барвників, ароматизаторів та консервантів. Виробляється відповідно до суворої системи управління якістю відповідно до належної виробничої практики (GMP) і сертифікатів якості третьої сторони.

Дозування

2 капсули 1-2 рази на день або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні, годуєте грудьми, маєте захворювання або приймаєте ліки, що відпускаються за рецептом, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. Зберігати в недоступному для дітей. Не використовуйте, якщо термозбіжна плівка пошкоджена або відсутня. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. (59°F-85°F) подалі від прямого світла.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Мультивітаміни для чоловіків (Men's Multivitamins)
Klaire Labs SFI, Mag Complete, Магній, 120 капсул
(5)
1102 грн
Доставлення