Klaire Labs SFI, Prostathera, Підтримка простати, 60 таблеток

Код: 32337
Фото товару Klaire Labs SFI, Prostathera, Підтримка простати, 60 таблеток
Фото складу Klaire Labs SFI, Prostathera, Підтримка простати, 60 таблеток
Фото використання Klaire Labs SFI, Prostathera, Підтримка простати, 60 таблеток
Основне фото товара Klaire Labs SFI, Prostathera, Підтримка простати, 60 таблеток
2384 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.10.2024, без передоплати
Пальма дуже корисна для підтримки функції передміхурової залози у дорослих чоловіків, так само як і ряд інших рослинних екстрактів і поживних речовин. Чотири рослинні екстракти, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Klaire Labs SFI Підтримка простати 60 таблеток

Klaire Labs SFI, Prostathera, Підтримка простати, 60 таблеток

Опис

Пальма дуже корисна для підтримки функції передміхурової залози у дорослих чоловіків, так само як і ряд інших рослинних екстрактів і поживних речовин. Чотири рослинні екстракти, які мають визнану роль у здоров’ї передміхурової залози, об’єднані в ProstaThera для посилення дії полівітамінних формул MultiThera разом із ключовими мікроелементами та лікопіном, створюючи надзвичайно корисну програму підтримки простати. Ці інгредієнти впливають на метаболізм тестостерону та сприяють сприятливому балансу з дигідротестостероном, допомагають зменшити вікове зниження вироблення простагландинів, а також допомагають підтримувати нормальні функції клітин і тканин. Екстракт квіткового пилку Graminex містить унікальний, природний спектр амінокислот, каротиноїдів, флавоноїдів, фітостеролів, нуклеїнових кислот, мінералів, вітамінів і ферментів, і численні клінічні випробування показали, що вони особливо корисні для функції передміхурової залози та сечовидільної системи. Результати клінічних випробувань ProstaThera. Клінічне покращення функцій передміхурової залози та сечовидільної системи спостерігалося у 92% чоловіків, які брали участь у неопублікованому відкритому клінічному дослідженні ProstaThera.

Офіційний сайт: https: //klaire.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 таблетка Порція в контейнері: 60 Кількість на порцію / %DV Кальцій (у вигляді трикальцій фосфату) 93 мг / 7% Фосфор (у вигляді трикальцій фосфату) 48 мг / 4% Цинк (у вигляді хелату цинку аргініну TRAACS ) 5 мг / 45% селену (у вигляді комплексу селенових амінокислот) 50 мкг / 91% міді (у вигляді хелату бісгліцинату міді TRAACS ) 0,5 мг / 56% екстракту Saw Palmetto (Serenoa repens) 356 мг / (фрукти) (стандартизовано до 45% жирних кислот). і стерини [160 мг]) Екстракт пігеуму (Pygeum africanum) (кора) 50 мг / (стандартизовано до 2,5% загальних стеринів, як β-ситостерин) Екстракт кропиви дводомної 4: 1 (Urtica dioica) (корінь) 50 мг / Екстракт пилку квітів жита 126 мг / (Secale cereale) Graminex G63 Лікопін (екстракт томатів) (фрукти) 50 мг / Денна норма не встановлена ​​Інші інгредієнти: діоксид кремнію, натрію кроскармелоза, целюлоза, стеаринова кислота, целюлозна оболонка . Albion і TRAACS є зареєстрованими товарними знаками Albion Laboratories‚ Inc. Graminex є зареєстрованим товарним знаком Graminex LLC. Не містить таких поширених алергенів: молоко/казеїн, яйця, риба, молюски, горіхи, арахіс, пшениця та соєві боби. Не містить штучних барвників, ароматизаторів та консервантів. Зроблено в США. Сертифікат GMP.

Дозування

1 таблетка 2 рази на день під час їжі або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні, годуєте грудьми, маєте захворювання або приймаєте ліки, що відпускаються за рецептом, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. Зберігати в недоступному для дітей. Не використовуйте, якщо термозбіжна плівка пошкоджена або відсутня. Зберігайте в прохолодному та сухому місці (59°F-85°F) подалі від прямого світла.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка простати (Prostate Support)
Klaire Labs SFI, Mag Complete, Магній, 120 капсул
(5)
1129 грн
Доставлення
Saccharomyces Boulardii 3 Billion, Сахароміцети буларді, 60 ка...
(5)
2240 грн
Доставлення