Klaire Labs SFI, Multiminerals, Мінерали, 120 таблеток

Код: 32242
Фото товару Klaire Labs SFI, Multiminerals, Мінерали, 120 таблеток
Фото складу Klaire Labs SFI, Multiminerals, Мінерали, 120 таблеток
Фото використання Klaire Labs SFI, Multiminerals, Мінерали, 120 таблеток
Основне фото товара Klaire Labs SFI, Multiminerals, Мінерали, 120 таблеток
(5)
1488 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 02.06.2024, без передоплати
Постачає збалансовану суміш необхідних мінералів і мікроелементів для ситуацій, коли можуть знадобитися мінерали без додавання вітамінів або інших поживних речовин. Містить такі ж кількості та ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Klaire Labs SFI Мінерали 120 таблеток

Klaire Labs SFI, Multiminerals, Мінерали, 120 таблеток

Опис

Постачає збалансовану суміш необхідних мінералів і мікроелементів для ситуацій, коли можуть знадобитися мінерали без додавання вітамінів або інших поживних речовин. Містить такі ж кількості та джерела, як багаторазові вітамінно-мінеральні формули MultiThera, включаючи хелати амінокислот Albion Laboratories, цитрат-малат кальцію, L-селенометіонін та інші добре використовувані форми.

Офіційний сайт: https: //klaire. com

Інгредієнти

Розмір порції: 4 таблетки Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / Кальцій (у вигляді кальцію цитрат-малат) 300 мг / 23% Йод (з водоростей) 150 мкг / 100% Магній 400 мг / 95% (80% у вигляді димагнію малату та 20 % як хелат магнію бісгліцинату TRAACS) Цинк (як хелат аргінату цинку) 15 мг / 136% Селен (як L-селенметіонін) 200 мкг / 364% Мідь (як хелат бісгліцинату міді) 2 мг / 222% Марганець (як хелат бісгліцинату марганцю) 2 мг / 87 % хрому (у вигляді гліцинатного хелату хрому) 200 мкг / 571% молібдену (у вигляді хелату гліцинату молібдену) 150 мкг / 333% калію (у вигляді аспартату калію) 100 мг / 2% бору (у вигляді аспартат-цитрату бору) 2 мг / ванадій (у вигляді бісгліцинату оксованадій ) 100 мкг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: целюлоза, камедь акації, кроскармелоза натрію, діоксид кремнію, стеаринова кислота, стеарат магнію та целюлозна оболонка. Не містить таких поширених алергенів: молоко/казеїн, яйця, риба, молюски, горіхи, арахіс, пшениця, глютен і соєві боби. Не містить штучних барвників, ароматизаторів та консервантів. Виробляється відповідно до суворої системи управління якістю відповідно до належної виробничої практики (GMP) і сертифікатів якості третьої сторони.

Дозування

Дорослі: 4 таблетки на день під час їжі або за вказівкою лікаря. Діти від 4 до 14 років: приймати до 2 таблеток на день під час їжі або за вказівкою медичного працівника. Діти до 4 років: за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні, годуєте грудьми, маєте захворювання або приймаєте ліки, що відпускаються за рецептом, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. Зберігати в недоступному для дітей. Не використовуйте, якщо термозбіжна плівка пошкоджена або відсутня. Зберігайте в прохолодному та сухому місці (59F-85F) подалі від прямого світла.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Мінерали (Minerals)
Klaire Labs SFI, Mag Complete, Магній, 120 капсул
(5)
1102 грн
Доставлення