Klaire Labs SFI, LDA Multi-Vitamin, Мультивітаміни, 90 капсул

Код: 32237
Фото товару Klaire Labs SFI, LDA Multi-Vitamin, Мультивітаміни, 90 капсул
Фото складу Klaire Labs SFI, LDA Multi-Vitamin, Мультивітаміни, 90 капсул
Фото використання Klaire Labs SFI, LDA Multi-Vitamin, Мультивітаміни, 90 капсул
Основне фото товара Klaire Labs SFI, LDA Multi-Vitamin, Мультивітаміни, 90 капсул
(5)
2276 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 02.06.2024, без передоплати
У сучасному неспокійному світі, здається, існує постійний і нескінченний потік суперечливої інформації про те, які вітаміни та мінерали потрібні вашому організму, щоб функціонувати якнайкраще. Список ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Klaire Labs SFI Мультивітаміни 90 капсул

Klaire Labs SFI, LDA Multi-Vitamin, Мультивітаміни, 90 капсул

Опис

У сучасному неспокійному світі, здається, існує постійний і нескінченний потік суперечливої ​​інформації про те, які вітаміни та мінерали потрібні вашому організму, щоб функціонувати якнайкраще. Список основних поживних речовин продовжує зростати, і стає все важче й важче отримати всі ці поживні речовини лише за допомогою здорового харчування та способу життя. Дефіцит будь-якої з цих важливих поживних речовин може призвести до негативних побічних ефектів, таких як втома, ослаблення імунної системи, пошкодження очей і шкіри, дратівливість і лихоманка.

Мультивітаміни LDA від Klaire Labs — це проста у використанні та ефективна добавка. У поєднанні зі здоровим способом життя ці вегетаріанські капсули гарантують, що ваше тіло отримує всі необхідні вітаміни, мінерали та інші поживні речовини, необхідні для нормального функціонування. Комплексна, високоефективна суміш основних вітамінів, LDA Multi Vitamins була розроблена з більш високими дозами, ніж багато інших щоденних добавок. Його інгредієнти включають:

Цієї пляшки з 90 капсулами LDA Multi Vitamins вистачить приблизно на один місяць, залежно від дозування.

Klaire Labs є лідером у постачанні гіпоалергенних пробіотиків і вже більше 40 років обслуговує медичних працівників. Його добавки не містять глютену та молочних продуктів. Компанія регулярно співпрацює з дослідниками та клініцистами, щоб розробити продукти, ідеальні для пацієнтів, які потребують підтримки шлунково-кишкового тракту.

Офіційний сайт: https: //klaire. com

Інгредієнти

Розмір порції: 3 капсули Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / Вітамін А 5‚250 мкг RAE / 583% [86% (4‚500 мкг RAE) у вигляді природних каротинів (бета-каротин, альфа-каротин і бета-криптоксантин) з D солі та 14% (750 мкг РАЕ) у вигляді пальмітату вітаміну А] Вітамін С (у вигляді L-аскорбінової кислоти) 300 мг / 333% вітаміну D3 (у вигляді холекальциферолу) 7,5 мкг / 38% вітаміну Е (у вигляді RRR-альфа-токоферолу) із сої. 150 мг / 1000% тіаміну (у вигляді тіаміну HCl) 50 мг / 4167% рибофлавіну 20 мг / 1538% ніацину (у вигляді ніацинаміду) 60 мг NE / 375% вітаміну B6 101 мг / 5941% (80% у вигляді піридоксину HCI і 20% у вигляді піридоксалю 5' -Фосфат ) Фолієва кислота (у вигляді метафоліну L-5-метилтетрагідрофолату) 1360 мкг DFE / 340% вітаміну B12 (у вигляді метилкобаламіну) 750 мкг / 31250% біотину 300 мкг / 1000% пантотенової кислоти (у вигляді D-пантотенату кальцію) 200 мг / 4000% холіну (As холіну бітартрат) 40 мг / 7% кальцію (у вигляді D-пантотенату кальцію) 17 мг / 1% натуральних змішаних токоферолів 200 мг / (RRR-гамма, RRR-дельта, RRR-бета) із сої. Інозитол 30 мг / Кверцетин (у вигляді дигідрату кверцетину) 30 мг / (Отримано з екстракту квітки дерева японської пагоди (софора японська)) Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (гідроксипропілметилцелюлоза, вода), L-лейцин і целюлоза. Не містить таких поширених алергенів: молоко/казеїн, яйця, риба, молюски, горіхи, арахіс, пшениця та глютен. Не містить штучних барвників, ароматизаторів та консервантів. Виробляється відповідно до суворої системи управління якістю відповідно до належної виробничої практики (GMP) і сертифікатів якості третьої сторони.

Дозування

3 капсули на день або за рекомендацією лікаря.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні, годуєте грудьми, маєте захворювання або приймаєте ліки, що відпускаються за рецептом, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. Зберігати в недоступному для дітей. Не використовуйте, якщо термозбіжна плівка пошкоджена або відсутня. Зберігайте в прохолодному та сухому місці (59°F-85°F) подалі від прямого світла.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Мультивітаміни (Multivitamins)
Klaire Labs SFI, Mag Complete, Магній, 120 капсул
(5)
1102 грн
Доставлення
Saccharomyces Boulardii 3 Billion, Сахароміцети буларді, 60 ка...
(5)
2188 грн
Доставлення