NuMedica, NeuroMethylation Cream, Метилфолат, 51 г

Код: 32177
Фото товару NuMedica, NeuroMethylation Cream, Метилфолат, 51 г
Фото складу NuMedica, NeuroMethylation Cream, Метилфолат, 51 г
Фото використання NuMedica, NeuroMethylation Cream, Метилфолат, 51 г
Основне фото товара NuMedica, NeuroMethylation Cream, Метилфолат, 51 г
3403 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 10.10.2024, без передоплати
Покращуйте свою нервову функцію та імунну відповідь за допомогою крему NeuroMethylation від NuMedica. Цей важливий препарат для місцевого застосування вітаміну B може забезпечити пять життєво ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

NuMedica Метилфолат 51 г

NuMedica, NeuroMethylation Cream, Метилфолат, 51 г

Опис

Покращуйте свою нервову функцію та імунну відповідь за допомогою крему NeuroMethylation від NuMedica. Цей важливий препарат для місцевого застосування вітаміну B може забезпечити п’ять життєво важливих поживних речовин або 5-метилтетрагідрофолат (5-MTHF) для підтримки процесу метилювання у вашому організмі, пов’язаного з неврологічною функцією та імунітетом.

Ця фолієва добавка від NuMedica може легко засвоюватися тканинами вашого тіла та може допомогти покращити виробництво глутатіону. Схоже, він підвищує рівень вітаміну D і, ймовірно, ефективний для успішної доставки вітамінів групи B до вашої імунної та нервової систем. 5-MTHF у цій формі крему може швидко та позитивно діяти через поверхню шкіри, забезпечуючи нейроімунні переваги, включаючи метаболізм і нормальне виробництво нейромедіаторів. Це може особливо допомогти тим, хто має захворювання шлунково-кишкового тракту, оскільки формула може обійти слабкий кишечник і діяти місцево.

Ця формула може допомогти збалансувати настрій, підвищити концентрацію та покращити концентрацію. Це може допомогти встановити циркадні ритми та сприяти спокійному сну.

Почніть приймати крем NeuroMethylation від NuMedica та підтримайте свою нервову та імунну функцію.

Офіційний сайт: https: //www.numedica.com

Інгредієнти

Активні інгредієнти: 5-MTHF (5-метилтетрагідрофолат), гідроксикобаламін, метилкобаламін, піридоксаль-5'-фосфат, природний вітамін D3. Інші інгредієнти: вода, сік листя алое віра барбаденського, пропандіол (повністю натуральний, не містить нафти), МСМ (метилсульфонілметан), цетиловий спирт, сечовина, октилпальмітат, триетаноламін, стеаринова кислота (рослинне джерело), ​​пантенол, стеарат PEG-8 ‚ гліцерин‚ полісорбат 65‚ Cocos nuciferas‚ екстракт квітів Gardenia tahitensis‚ гіалуронат натрію‚ природний вітамін E (d-токоферил)‚ TEA-carbomer‚ олія цедри Citrus aurantium dulcis (апельсина), діазолідинілсечовина‚ йодопропінілбутилкарбамат‚ Citrus grandis (грейпфрут) цедра масло‚ Екстракт шкірки Citrus grandis (грейпфрута). Не містить глютену. Ця формула відповідає або перевищує стандарти якості cGMP.

Дозування

Застосування для догляду: 2 накачування щодня (1 накачування вранці та 1 накачування за 2 години до сну) на безволосу ділянку або за вказівкою вашого лікаря. Для дітей найкраще місце для нанесення – на спині. Розширене застосування: 3 всмоктування щодня (1 вкачування вранці, 1 вкачування опівдні, 1 вкачування за 2 години до сну).

Запобіжні заходи

Тільки для зовнішнього застосування. Не наносити на пошкоджену шкіру. Якщо у вас є відома алергія, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Якщо у вас є будь-яка побічна реакція, припиніть використання. Не наносьте на ту саму ділянку, що й інші місцеві засоби. Для дітей віком до 3 років, будь ласка, проконсультуйтеся з вашим медичним працівником. Тримайте подалі від світла та тепла. Не зберігайте під прямими сонячними променями або при температурі вище 90°F. Не заморожувати. Цей продукт найкраще зберігати при температурі від 65°F до 80°F.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Метилфолат (Methylfolate)
NuMedica, NOVA Complete Original, L-Цитруллін, 206 г
(4.8)
3349 грн
Доставлення
NuMedica, Power Reds Strawberry Kiwi, Суперфуд, 300 г
(5)
3349 грн
Доставлення