Cortisol Manager, Підтримка Кортизолу, 90 таблеток

Код: 32133
Фото товару Cortisol Manager, Підтримка Кортизолу, 90 таблеток
Фото складу Cortisol Manager, Підтримка Кортизолу, 90 таблеток
Фото використання Cortisol Manager, Підтримка Кортизолу, 90 таблеток
Основне фото товара Cortisol Manager, Підтримка Кортизолу, 90 таблеток
3889 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 28.09.2024, без передоплати
Підтримує збалансований кортизол і здорову реакцію на стрес Інгредієнти Cortisol Manager підтримують здоровий рівень кортизолу. Кортизол є одним із найважливіших гормонів, які беруть участь у ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Integrative Therapeutics Підтримка Кортизолу 90 таблеток

Cortisol Manager, Підтримка Кортизолу, 90 таблеток

Опис

Підтримує збалансований кортизол і здорову реакцію на стрес

Інгредієнти Cortisol Manager підтримують здоровий рівень кортизолу. Кортизол є одним із найважливіших гормонів, які беруть участь у процесі адаптації. Підтримуючи збалансований рівень кортизолу та здорову реакцію на стрес, Cortisol Manager також сприяє розслабленню для підтримки спокійного сну. РОЛЬ КОРТИЗОЛУ ПІД ЧАС СТРЕСУ Кортизол — це гормон, який виробляється в корі надниркових залоз, який виділяється під час стресу. Варіації секреції кортизолу можуть вказувати на те, наскільки добре організм справляється зі стресом. Гомеостаз кортизолу зазвичай характеризується піком секреції в ранні ранкові години з поступовим зниженням протягом дня. Через його центральну роль як основного гормону стресу, кортизол часто вважають містком між стресом і його впливом на здоров’я. З РОСЛИНИМИ ІНГРЕДІЄНТАМИ Інгредієнти Cortisol Manager допомагають підтримувати збалансовану, адаптивну реакцію кортизолу на стрес. Cortisol Manager містить запатентовану суміш ашвагандхи (Withania somnifera) і L-теаніну для зниження стресу, що знижує стрес. Запатентована суміш магнолії (Magnolia) officinalis) і епімедіум (Epimedium koreanum), а також фосфатидилсерин із соєвого лецитину входять до Cortisol Manager. Плацебо-контрольоване клінічне дослідження 2008 року показало, що Sensoril ashwagandha значно знижує рівень кортизолу в сироватці крові та допомагає впоратися зі стресом у порівнянні з плацебо у суб’єктів, які зазнають вищого рівня стресу. 1 Плацебо-контрольоване клінічне дослідження 2018 року показало, що одноразовий прийом L-теаніну значно підвищила активність альфа-хвиль у досліджуваних порівняно з їх аналогами з плацебо. 2 Активність альфа-хвиль пов’язана з більш розслабленим психічним станом. 2 Інгредієнти Cortisol Manager допомагають розслабитися, сприяючи спокійному сну. Вони також допомагають стабілізувати гормон стресу кортизол для подальшої підтримки здорової реакції на стрес. ПОСИЛАННЯ Auddy B et al. J Am Nutraceutical Assoc. 2008;11(1): 50-6. Nobre AC та ін. Asia Pac J Clin Nutr. 2008; 17 (S1): 167-68.

Офіційний сайт: https: //www.integrativepro.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 таблетки Порції в упаковці: 15 Кількість на порцію / Калорії 10 Загальна кількість вуглеводів 1 г / Натрій 10 мг / Запатентована суміш для зниження стресу: 500 мг / Екстракт ашвагандхи (Withania somnifera) (бренд Sensoril) (корінь, листя) Запатентована суміш L-теаніну для зниження рівня кортизолу: 450 мг / магнолія (Magnolia officinalis) (кора) Екстракт, стандартизований для вмісту 2% гонокіолу та 1% магнололу, Епімедіум (Epimedium spp.) (надземні частини) Екстракт фосфатидилсерину (з соєвого лецитину) 100 мг/ відсоток добової норми (DV) базується на дієті з 2‚000 калорій. Добова норма (DV) не встановлена. Інші інгредієнти: целюлоза, натрію кроскармелоза, стеаринова кислота, силікат кальцію, стеарат магнію, діоксид кремнію, гіпромелоза, гліцерин Містить сою. Не містить пшениці, глютену та молочних продуктів.

Дозування

Дорослим приймати по 1 таблетці перед сном або за рекомендацією лікаря. Збільште до 2 таблеток під час сильного стресу. Для нічного використання.

Запобіжні заходи

Попередження: не використовуйте, якщо вагітні або годуєте грудьми. Якщо ви приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з медичним працівником перед використанням. Людям з цукровим діабетом слід уважно стежити за рівнем глюкози в крові під час прийому цього продукту. Застереження щодо алергенів: містить сою. Зберігати в недоступному для дітей. Безпека запечатана внутрішньою пломбою. Не використовуйте, якщо будь-який з них зламаний або відсутній. Зберігати щільно закритим. Зберігати при кімнатній температурі. Уникайте надмірного тепла та прямих сонячних променів.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка Кортизолу (Cortisol Support)
Integrative Therapeutics, Indolplex, Індолплекс, 60 капсул
(5)
2841 грн
Доставлення