Cortisol Calm, Підтримка Кортизолу, 60 капсул

Код: 31831
Фото товару Cortisol Calm, Підтримка Кортизолу, 60 капсул
Фото складу Cortisol Calm, Підтримка Кортизолу, 60 капсул
Фото використання Cortisol Calm, Підтримка Кортизолу, 60 капсул
Основне фото товара Cortisol Calm, Підтримка Кортизолу, 60 капсул
(5)
2997 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 23.07.2024, без передоплати
Люди будь-якого віку чоловіки, жінки та діти можуть відчути наслідки стресу в будь-який час. Стрес - це просто спосіб реагування вашого тіла на ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Підтримка Кортизолу 60 капсул

Cortisol Calm, Підтримка Кортизолу, 60 капсул

Опис

Люди будь-якого віку — чоловіки, жінки та діти — можуть відчути наслідки стресу в будь-який час. Стрес - це просто спосіб реагування вашого тіла на події навколо нього. Стресові фактори можуть варіюватися від зустрічі з начальником до сварки з чоловіком або хворобою члена сім’ї.

Коли ви відчуваєте стрес, у ваш мозок надходить сигнал, який говорить йому виробляти хімічну речовину під назвою кортизол. Кортизол, на додаток до адреналіну (який також виробляється вашим тілом під час стресу), використовується для підвищення частоти серцевих скорочень і артеріального тиску; гормони також змушують ваші кровоносні судини розширюватися, а ваші м’язи перебувають у стані підвищеної готовності до необхідності боротися чи втікати. Хоча стрес зазвичай є нормальною та корисною реакцією на життєві ситуації, тривалий хронічний стрес може мати негативний вплив на ваше загальне здоров’я. Це тому, що ваше тіло продовжує виробляти низькі рівні кортизолу та адреналіну, коли ваше тіло відчуває триваючу стресову ситуацію. Зрештою це постійне вироблення гормонів може призвести до виснаження організму, зниження імунітету та відчуття виснаження.

Якщо ви часто відчуваєте стрес, ви можете розглянути можливість прийому добавки. Cortisol Calm містить екстракти низки трав, які можуть покращити ваш настрій і допомогти вам краще спати, а також вітамін D. Кожна рослинна капсула забезпечує:

Одна пляшка Cortisol Calm містить 60 капсул, яких вам вистачить приблизно на один місяць, якщо приймати в рекомендованій дозі дві капсули на день.

прагне до розробки та виробництва високоякісних гіпоалергенних дієтичних добавок. Контроль якості під час розробки та виробництва має першочергове значення. Усі продукти виготовляються з максимально біодоступних інгредієнтів.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Вітамін D (у вигляді холекальциферолу) (D3) 400 МО / 100% (Withania somnifera) Екстракт (корінь і листя) Sensoril Ashwagandha (Withania Somnifera) Екстракт 250 мг / (корінь ) і листя) Родіоли (Rhodiola rosea) Екстракт (корінь) 125 мг / (Стандартизовано для вмісту 3% загальних розавінів і 1% салідрозидів) Магнолія (Magnolia officinalis) Екстракт (кора) 100 мг / (Стандартизовано для вмісту 2% гонокіолу) L- Теанін 50 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: аскорбілпальмітат‚ вегетаріанська капсула (целюлоза‚ вода). Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте 1 капсулу вранці та 1 капсулу ввечері під час їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Не можна приймати вагітним і годуючим жінкам. Якщо у вас є будь-який стан здоров’я або ви приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка Кортизолу (Cortisol Support)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2460 грн
У наявності
Pure Encapsulations, Amino-NR, Амінокислоти, 180 капсул
(5)
2546 грн
У наявності