Integrative Therapeutics, Riboflavin 400 mg, Вітамін В2 Рибофлавін, 30 таблеток

Код: 32130
Фото товару Integrative Therapeutics, Riboflavin 400 mg, Вітамін В2 Рибофл...
Фото складу Integrative Therapeutics, Riboflavin 400 mg, Вітамін В2 Рибофл...
Фото використання Integrative Therapeutics, Riboflavin 400 mg, Вітамін В2 Рибофл...
Основне фото товара Integrative Therapeutics, Riboflavin 400 mg, Вітамін В2 Рибофл...
(5)
858 грн.
Під замовлення
Ваше тіло потребує багато енергії, щоб нормально функціонувати. Ця енергія надходить із поживних речовин у продуктах, які ви їсте, які ваше тіло поглинає та використовує. ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Integrative Therapeutics Вітамін В2 Рибофлавін 30 таблеток

Integrative Therapeutics, Riboflavin 400 mg, Вітамін В2 Рибофлавін, 30 таблеток

Опис

Ваше тіло потребує багато енергії, щоб нормально функціонувати. Ця енергія надходить із поживних речовин у продуктах, які ви їсте, які ваше тіло поглинає та використовує. Однією з важливих поживних речовин, яка допомагає виробляти енергію, є рибофлавін, також відомий як вітамін B-2. Рибофлавін допомагає організму використовувати білки та жири як паливо. Він також виконує ще одну важливу функцію‚ яка допомагає організму позбутися вільних радикалів. Вільні радикали - це шкідливі частинки, які подорожують по вашому тілу та атакують здорові клітини. Вони можуть прискорити процес старіння та підвищити ризик розвитку серйозних захворювань. Рибофлавін допомагає знищувати вільні радикали та мінімізує шкоду, яку вони можуть завдати.

Ви можете отримати велику кількість цього вітаміну комплексу B у таких продуктах, як цільні зерна, молоко, брокколі та мигдаль; він також міститься в пивних дріжджах. Більшості людей досить легко отримати достатню кількість рибофлавіну з дієтичних джерел, але ви можете ризикувати дефіцитом, якщо ви літній або вживаєте багато алкоголю. Якщо вам не вистачає рибофлавіну, ви можете страждати від втоми, болю в горлі, чутливості до світла, тріщин у куточках рота та проблем з травленням. Якщо вам потрібна допомога у підвищенні рівня рибофлавіну, вам може допомогти прийом добавки, яка забезпечує цей важливий вітамін.

Рибофлавін Integrative Therapeutics дає вашому організму здорову кількість цього вітаміну B. Рибофлавін є єдиним активним інгредієнтом у цьому продукті, і кожна таблетка містить 400 мг його, щоб допомогти вашому організму виробляти більше енергії та залишатися здоровим, борючись із вільними радикалами. Ця добавка не містить жодних штучних барвників чи ароматизаторів, консервантів чи цукру, що означає, що це ще більш здоровий спосіб отримати необхідну кількість рибофлавіну.

Одна пляшка Riboflavin від Integrative Therapeutics містить 30 таблеток, яких достатньо для місячного запасу. Приймайте одну таблетку на день, якщо інше не призначено лікарем.

Integrative Theraputics понад 35 років надає високоякісні харчові добавки для медичних працівників. Її продукція була протестована в тисячах клінічних досліджень, і з гордістю виробляється на підприємстві, яке пройшло аудит GMP. Виробничі процеси Integrative Theraputics відповідають або перевищують усі галузеві стандарти.

Офіційний сайт: https://www.integrativepro.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 таблетка Кількість на порцію / загальний вміст вуглеводів Рибофлавін (вітамін B2) 400 мг / 23‚529% † Відсотки добових норм (DV) базуються на дієті в 2000 калорій. Інші інгредієнти: целюлоза, натрій карбоксиметилцелюлоза, стеарат магнію, стеаринова кислота, гідроксипропілметилцелюлоза, діоксид кремнію, гліцерин, карнаубський віск. Не містить цукру, солі, дріжджів, пшениці, глютену, сої, молочних продуктів, штучних барвників, ароматизаторів, консервантів або інгредієнтів тваринного походження.

Дозування

Приймайте по 1 таблетці щодня або за рекомендацією лікаря.

Запобіжні заходи

Не використовуйте, якщо приймаєте будь-які ліки, що відпускаються за рецептом, без консультації з вашим медичним працівником. Уникайте надмірного впливу ультрафіолетового випромінювання (наприклад, сонячного світла; засмаги) під час використання цього продукту. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вітамін В2 Рибофлавін (Vitamin B2 Riboflavin)
Integrative Therapeutics, Indolplex, Індолплекс, 60 капсул
(5)
2775 грн.
Доставка