Testosterone Formula, Бустер Тестостерону, 90 капсул

Код: 32120
Фото товару Testosterone Formula, Бустер Тестостерону, 90 капсул
Фото складу Testosterone Formula, Бустер Тестостерону, 90 капсул
Фото використання Testosterone Formula, Бустер Тестостерону, 90 капсул
Основне фото товара Testosterone Formula, Бустер Тестостерону, 90 капсул
2438 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.10.2024, без передоплати
Чоловіки можуть отримати життєво важливу гормональну підтримку, використовуючи капсули Testosterone Formula від Integrative Therapeutics. У цій формулі використовуються цільові вітаміни, мінерали та рослинні речовини для ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Integrative Therapeutics Бустер Тестостерону 90 капсул

Testosterone Formula, Бустер Тестостерону, 90 капсул

Опис

Чоловіки можуть отримати життєво важливу гормональну підтримку, використовуючи капсули Testosterone Formula від Integrative Therapeutics. У цій формулі використовуються цільові вітаміни, мінерали та рослинні речовини для підтримки здорового рівня тестостерону. Це може покращити статевий потяг, м’язову масу, міцність кісток та емоційне здоров’я чоловіків.

Зростання віку, відсутність правильного харчування та способу життя часто можуть призводити до зменшення вироблення тестостерону. Ця добавка від Integrative Therapeutics може підтримувати оптимальний рівень тестостерону. Селен може сприяти виробленню сперматозоїдів і покращувати рухливість сперматозоїдів. Вітамін D може підвищити силу, тоді як вітамін A може забезпечувати переваги поглинання вільних радикалів. Дефіцит цинку може призвести до низького рівня тестостерону.

Екстракти ашваганди можуть сприяти виробленню тестостерону та підвищити кількість і якість сперми. Женьшень може знімати стрес, підвищувати лібідо та діяти як тонізуючий засіб. Трибулус також підвищує рівень тестостерону і може наростити м’язову масу, силу та бадьорість.

Почніть приймати капсули Testosterone Formula від Integrative Therapeutics і підвищте свій рівень енергії

Офіційний сайт: https: //www.integrativepro.com

Інгредієнти

Розмір порції: 3 капсули Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / Калорії 5 Загальна кількість вуглеводів 1 г / Вітамін А (у вигляді ретинілпальмітату) 2‚500 МО / 50% Вітамін D (у вигляді холекальциферолу) 400 МО / 100% біотин 1 мг / 333% Магній (у вигляді цитрату магнію) 25 мг / 6% цинку (у вигляді L-метіоніну цинку) (бренд L-OptiZinc) 30 мг / 200% селену (у вигляді селенових дріжджів) (бренд SelenoExcell) 100 мкг / 143% трибулуса (Tribulus terrestris) цілого рослинного екстракту 40% Sponins 750mg / Ashwagandha (Withania somnifera) Extract (Brand KSM-66) 675mg / Asian Ginseng (Panax Ginseng) Extract 7% Ginsenosides 75mg / Procent Daily Values ​​(DV) базується на дієті 2‚000 калорій. Денна цінність не встановлена. Інші інгредієнти: гідроксипропілметилцелюлоза (рослинні капсули)‚ целюлоза. Містить молоко. Не містить цукру, солі, пшениці, глютену, сої, штучних барвників, ароматизаторів і консервантів.

Дозування

Приймайте по 3 капсули щодня під час їжі або за рекомендацією лікаря.

Запобіжні заходи

Не використовуйте, якщо вагітні або годуєте грудьми. Якщо ви хворієте на діабет або приймаєте ліки від діабету, що відпускаються за рецептом, або приймаєте будь-які ліки, що відпускаються за рецептом, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Застереження щодо алергенів: містить молоко.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Бустер Тестостерону (Testosterone Booster)
Integrative Therapeutics, Indolplex, Індолплекс, 60 капсул
(5)
2841 грн
Доставлення