OsteoPrime Forte, Підтримка суглобів, 120 капсул

Код: 32110
Фото товару OsteoPrime Forte, Підтримка суглобів, 120 капсул
Фото складу OsteoPrime Forte, Підтримка суглобів, 120 капсул
Фото використання OsteoPrime Forte, Підтримка суглобів, 120 капсул
Основне фото товара OsteoPrime Forte, Підтримка суглобів, 120 капсул
1631 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.10.2024, без передоплати
Ваші кістки складаються з кальцію та кристалічних мінеральних солей на додаток до білка колагену. Для підтримки здоровя кісток жінкам після менопаузи особливо потрібен кальцій, мінерал, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Integrative Therapeutics Підтримка суглобів 120 капсул

OsteoPrime Forte, Підтримка суглобів, 120 капсул

Опис

Ваші кістки складаються з кальцію та кристалічних мінеральних солей на додаток до білка колагену. Для підтримки здоров’я кісток жінкам після менопаузи особливо потрібен кальцій, мінерал, який природним чином міститься в таких продуктах, як молоко, йогурт і сир. Можливо, ви не отримуєте достатньо цього мінералу через свій раціон для підтримки здоров’я кісток.

Проблеми з процесом травлення також можуть вплинути на те, чи засвоює ваше тіло щоденну рекомендовану кількість кальцію. Крім того, вагітність і годування груддю вимагають споживання додаткових поживних речовин, включаючи кальцій. Ось чому така добавка, як OsteoPrime Forte від Integrative Theraputics, є такою важливою. У поєднанні зі здоровою дієтою з високим вмістом мінералів і вітамінів і регулярними фізичними вправами добавки можуть відігравати важливу роль як у зміцненні кісток, так і в загальному здоров’ї.

Деякі з активних інгредієнтів OsteoPrime Forte включають:

При рекомендованій дозі чотири капсули на день, пляшки зі 120 капсул OsteoPrime Forte вистачить приблизно на місяць.

Цей продукт виробляється компанією Integrative Therapeutics‚ яка є компанією з виробництва високоякісних харчових добавок, яка існує вже понад 35 років. Продукти, які постачає Integrative Therapeutics, пройшли тисячі клінічних досліджень, і заклад проводить регулярні аудити для забезпечення якості. Цей конкретний виробник відповідає або перевищує стандарти, встановлені для галузі.

Офіційний сайт: https: //www.integrativepro.com

Інгредієнти

Розмір порції: 4 порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / %DV Загальний вміст вуглеводів: 1 г / Вітамін С (аскорбінова кислота) 100 мг / 111% Вітамін D (у вигляді холекальциферолу) 15 мкг / 75% Вітамін К (у вигляді фітонадіону) 300 мкг / 250% Тіамін (вітамін B1) 20 мг / 1‚667% рибофлавін (у вигляді вітаміну B2 і рибофлавін-5'-фосфату) 20 мг / 1‚538% ніацину (у вигляді ніацинаміду) 50 мг / 313% вітаміну B6 (у вигляді піридоксину HCl і піридоксалю-5' -фосфат) 25 мг / 1‚471% фолієвої кислоти (420 мкг фолієвої кислоти) 800 мкг ДФЕ / 200% (104 мкг глюкозамінової солі марки Quatrefolic (6S)-5-метилтетрагідрофолату) Вітамін B12 (у вигляді ціанокобаламіну та метилкобаламіну) 20 мкг / 833% пантотенової кислоти (у вигляді D-пантотенату кальцію) 20 мг / 400% Кальцію 600 мг / 46% (з карбонату кальцію, трикальцій фосфату, кальцію лактату, комплексу циклу кальцію Кребса , цитрату кальцію) Фосфор (у вигляді трикальцій фосфату) 96 мг / 8% магнію (як магній оксид і аспартат магнію) 250 мг / 60% цинку (у вигляді піколінату цинку) 20 мг / 182% селену (у вигляді селеніту натрію) 100 мкг / 182% міді (у вигляді глюконату міді) 2 мг / 222% марганцю (у вигляді аспартату марганцю) 7 мг / 304% молібдену (у вигляді молібдату натрію) 50 мкг / 111% натрію 5 мг / бетаїну HCl 20 мг / бору (у вигляді борної кислоти/проміжної суміші циклу Кребса ) 2 мг / кремнію (у вигляді діоксиду кремнію) 1 мг / Відсоткові добові норми (DV) базуються на Дієта на 2000 калорій. Денна цінність не встановлена. Інші інгредієнти: рослинна капсула (гідроксипропілметилцелюлоза), натрій карбоксиметилцелюлоза, діоксид кремнію, стеарат магнію Не містить пшениці, глютену, сої, молочних продуктів, штучних барвників, ароматизаторів і консервантів, виготовлено в США.

Дозування

Приймати по 4 капсули в день під час або після їжі або за рекомендацією лікаря.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні, годуєте грудьми або приймаєте Coumadin (варфарин) або інші ліки, що відпускаються за рецептом, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка суглобів (Joint Support)
Integrative Therapeutics, Indolplex, Індолплекс, 60 капсул
(5)
2841 грн
Доставлення