Rhizinate Deglycyrrhizinated Licorice Fructose Free, Лакриця, 100 таблеток

Код: 32106
Фото товару Rhizinate Deglycyrrhizinated Licorice Fructose Free, Лакриця, ...
Фото складу Rhizinate Deglycyrrhizinated Licorice Fructose Free, Лакриця, ...
Фото використання Rhizinate Deglycyrrhizinated Licorice Fructose Free, Лакриця, ...
Основне фото товара Rhizinate Deglycyrrhizinated Licorice Fructose Free, Лакриця, ...
(5)
1016 грн.
Під замовлення
Скажи привіт доброму здоров’ю, вживаючи жувальні таблетки Rhizinate Deglycyrrizinated Licorice від Integrative Therapeutics. Ця формула може захистити травний тракт, запускаючи його природні захисні механізми. Це ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Integrative Therapeutics Лакриця 100 таблеток

Rhizinate Deglycyrrhizinated Licorice Fructose Free, Лакриця, 100 таблеток

Опис

Скажи привіт доброму здоров’ю, вживаючи жувальні таблетки Rhizinate Deglycyrrizinated Licorice від Integrative Therapeutics. Ця формула може захистити травний тракт, запускаючи його природні захисні механізми. Це може запропонувати вражаючі переваги без будь-яких шкідливих побічних ефектів і дискомфорту.

Ця формула від Integrative Therapeutics може запропонувати екстракти солодки, щоб заспокоїти та забезпечити оболонку травного тракту, а також як відхаркувальний засіб. Ймовірно, він ефективний для полегшення деяких виразок шлунка. Це також може полегшити травний дискомфорт, такий як здуття живота, підвищена кислотність і метеоризм.

Солодка може сприяти зниженню ваги, здоровому індексу маси тіла та підтримувати контроль ваги. Він може добре працювати при кашлі, застуді, ангіні та запальних захворюваннях верхніх дихальних шляхів. Це також може підтримувати певні аспекти здоров’я кровообігу.

Почніть приймати жувальні таблетки Rhizinate Deglycyrrizinated Licorice від Integrative Therapeutics відповідно до інструкції та підтримайте багато аспектів здоров’я травлення.

Офіційний сайт: https://www.integrativepro.com

Інгредієнти

Розмір порції: 3 жувальні таблетки Порцій в упаковці: 33 Кількість на порцію / Калорії 5 Загальна кількість вуглеводів 2 г / Загальна кількість цукру 0 г / Включає 0 г доданого цукру 0%† Цукор Спирт 1 г / Гліцин 150 мг / Екстракт кореня дегліциризованої солодки (DGL) (Glycyrrhiza Glabra) 75 мг / † Відсоток добової норми (DV) базується на дієті в 2000 калорій. Денна цінність не встановлена. Інші інгредієнти: сорбіт, маніт, стеаринова кислота, натуральний ароматизатор, целюлоза, діоксид кремнію, стеарат магнію. Не містить цукру, солі, дріжджів, пшениці, глютену, сої, молочних продуктів, штучних барвників, ароматизаторів, консервантів або інгредієнтів тваринного походження. Без фруктози.

Дозування

Розжувати 3 таблетки після їжі вранці. Розжуйте 3 таблетки після їжі ввечері або за рекомендацією лікаря.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні, годуєте грудьми або приймаєте ліки, що відпускаються за рецептом, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Лакриця (Licorice DGL)
Integrative Therapeutics, Indolplex, Індолплекс, 60 капсул
(5)
2775 грн.
Доставка