Adrenal Support Formula, Підтримка наднирників, 90 капсул

Код: 32055
Фото товару Adrenal Support Formula, Підтримка наднирників, 90 капсул
Фото складу Adrenal Support Formula, Підтримка наднирників, 90 капсул
Фото використання Adrenal Support Formula, Підтримка наднирників, 90 капсул
Основне фото товара Adrenal Support Formula, Підтримка наднирників, 90 капсул
(5)
3011 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 02.06.2024, без передоплати
Ця спеціалізована формула допомагає гармонізувати стресові та енергетичні реакції організму, забезпечуючи молекулярну підтримку, яку організм використовує для генерації енергії та управління нормальними потребами, які ставить ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Klaire Labs SFI Підтримка наднирників 90 капсул

Adrenal Support Formula, Підтримка наднирників, 90 капсул

Опис

Ця спеціалізована формула допомагає гармонізувати стресові та енергетичні реакції організму, забезпечуючи молекулярну підтримку, яку організм використовує для генерації енергії та управління нормальними потребами, які ставить перед тілом тривалий стрес. Adrenal Support Formula забезпечує концентрат надниркових залоз, потужну суміш рослинних компонентів, що підтримують життєву силу, і ключових вітамінів для оптимальної енергетичної підтримки.

Офіційний сайт: https: //klaire. com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порція в упаковці: 45 Кількість на порцію / %DV Вітамін С (у вигляді L-аскорбату кальцію) 100 мг / 111% тіаміну (99% у вигляді тіаміну HCl і 1% у вигляді тіаміну пірофосфату) 75 мг / 6‚250 % вітаміну B6 (у вигляді піридоксаль-5'-фосфату) 10,9 мг / 641% пантотенової кислоти (у вигляді D-пантотенату кальцію) 245 мг / 4‚900% кальцію (73% у вигляді D-пантотенату кальцію‚ 27% у вигляді L-аскорбату кальцію ) 36 мг / 3% N-ацетил L-тирозину 175 мг / Концентрат кори надниркових залоз (висушена кора надниркових залоз свиней) 100 мг / Комплекс біофлавоноїдів цитрусових (Citrus aurantium) (фрукти) (стандартизований до 50% цитрусових біофлавоноїдів) 100 мг / L-карнітин L-тартрат 100 мг / Екстракт елеутероку (Eleutherococcus senticosus) (корінь) (стандартизований до 0,8% елеутерозидів) 90 мг / Солодка гола (Glycyrrhiza glabra) (корінь) 90 мг / Родіола (Rhodiola rosea) (корінь ) 90 мг / Екстракт бакопи (Bacopa monnieri) (ціла рослина) (стандартизований до 20% бакозидів) 80 мг / Добова норма не встановлена ​​Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (гідроксипропілметилцелюлоза‚ вода) і L-лейцин. Не містить таких поширених алергенів: молоко/казеїн, яйця, риба, молюски, горіхи, арахіс, пшениця та соєві боби. Не містить штучних барвників, ароматизаторів та консервантів. Зроблено в США. Сертифікат GMP.

Дозування

2 капсули з ранковим прийомом їжі або за вказівкою медичного працівника. Крім того, 1 або 2 капсули можна приймати опівдні або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Не для вагітних і годуючих. Людям із гіпертонією, захворюваннями серця, печінки чи нирок не слід приймати цю формулу. Якщо ви вагітні, годуєте грудьми, маєте захворювання (включно з високим кров'яним тиском) або приймаєте ліки, що відпускаються за рецептом (включаючи засоби для розрідження крові), проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. Зберігати в недоступному для дітей. Не використовуйте, якщо термозбіжна плівка пошкоджена або відсутня. Зберігайте в прохолодному та сухому місці (59°F-85°F) подалі від прямого світла.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка наднирників (Adrenal Support)
Klaire Labs SFI, Mag Complete, Магній, 120 капсул
(5)
1102 грн
Доставлення