Buffered Ascorbic Acid Powder, Вітамін C Аскорбінова кислота, 227 г

Код: 31908
Фото товару Buffered Ascorbic Acid Powder, Вітамін C Аскорбінова кислота, 227
Фото складу Buffered Ascorbic Acid Powder, Вітамін C Аскорбінова кислота, 227
Фото використання Buffered Ascorbic Acid Powder, Вітамін C Аскорбінова кислота, 227
Основне фото товара Buffered Ascorbic Acid Powder, Вітамін C Аскорбінова кислота, 227
(5)
2180 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 22.07.2024, без передоплати
Оскільки він забезпечує так багато переваг для здоровя, вам слід споживати якомога більше вітаміну С. Деякі експерти стверджують, що вітамін С є одним із найбезпечніших ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Вітамін C Аскорбінова кислота 227 г

Buffered Ascorbic Acid Powder, Вітамін C Аскорбінова кислота, 227 г

Опис

Оскільки він забезпечує так багато переваг для здоров’я, вам слід споживати якомога більше вітаміну С. Деякі експерти стверджують, що вітамін С є одним із найбезпечніших і найефективніших поживних речовин. Він може підтримувати здоров’я серцево-судинної системи, зору, внутрішньоутробне здоров’я та вашу імунну систему. У той же час це може зменшити видимі ознаки старіння. Дослідження також показали, що вітамін С також може зменшити запалення.

Цей вітамін бере участь у багатьох різних функціях в організмі, включаючи засвоєння заліза, утворення колагену та загоєння ран. Він також необхідний для підтримки здоров'я зубів, кісток і хрящів. Якщо ви не отримуєте достатньо вітаміну С із збалансованої дієти, яка включає цитрусові, такі як апельсини, вам слід подумати про прийом дієтичних добавок. Буферизований порошок аскорбінової кислоти — це добавка з нейтральним рН вітаміну С, яка виготовляється шляхом поєднання аскорбату кальцію, аскорбату калію та аскорбату магнію. Ця унікальна форма вітаміну С полегшує вашу травну систему, оскільки зменшує ймовірність подразнення шлунка.

Будь-хто може отримати користь від забуференої аскорбінової кислоти, оскільки ця порошкоподібна добавка є безпечною та ефективною для лікування та профілактики багатьох різних захворювань. Це також антиоксидант, що означає, що він допомагає захистити клітини вашого тіла від можливого пошкодження вільними радикалами.

Рекомендоване дозування забуференого порошку аскорбінової кислоти становить принаймні ¼ чайної ложки на день, якщо інше не призначено медичним працівником.

прагне до розробки та виробництва високоякісних гіпоалергенних дієтичних добавок. Контроль якості під час розробки та виробництва має першочергове значення. Усі продукти виготовляються з максимально біодоступних інгредієнтів.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 мірна ложка (2,2 грама) Порції в упаковці: приблизно 103 Кількість на порцію / Вітамін С 1‚220 мг / 1‚356% (з аскорбату кальцію, аскорбату магнію та аскорбату калію) Кальцій (з аскорбату кальцію) 100 мг / 8% магнію (з аскорбату магнію) 60 мг / 14% калію (з аскорбату калію) 20 мг / відсоток добової норми (DV). Без глютену / ГМО / Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте 1 мірну ложку (2,2 грама) щодня або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Примітка: упаковано за вагою, а не за обсягом. Може виникнути осідання.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вітамін C Аскорбінова кислота (Vitamin C Ascorbic Acid)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2460 грн
У наявності
Pure Encapsulations, Amino-NR, Амінокислоти, 180 капсул
(5)
2546 грн
У наявності