Лигамент Ресторе, Ligament Restore, 240 капсул

Код: 31900
Фото товару Лигамент Ресторе, Ligament Restore, 240 капсул
Фото складу Лигамент Ресторе, Ligament Restore, 240 капсул
Фото використання Лигамент Ресторе, Ligament Restore, 240 капсул
Основне фото товара Лигамент Ресторе, Ligament Restore, 240 капсул
6652 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 06.10.2024, без передоплати
Страждати від болю або дискомфорту в суглобах, сухожиллях або звязках може бути важко. Незалежно від того, чи це повязано з нормальним зносом, чи в результаті ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Ligament Restore 240 капсул

Лигамент Ресторе, Ligament Restore, 240 капсул

Опис

Страждати від болю або дискомфорту в суглобах, сухожиллях або зв’язках може бути важко. Незалежно від того, чи це пов’язано з нормальним зносом, чи в результаті розтягнення чи натягу, це може відволікати вас і створювати незручності у вашому повсякденному житті або навіть призвести до інших проблем зі здоров’ям, заважаючи вам регулярно займатися спортом.

На щастя, Ligament Restore містить різноманітні інгредієнти (наприклад, вітаміни, трави та амінокислоти), які можуть допомогти вам почуватися краще, у природній суміші гіалуронової кислоти (ГК), хондроїтинсульфату тощо. Одним з основних компонентів є глюкозамін сульфат, отриманий з креветок і крабів, який служить будівельним матеріалом для сполучних тканин. Глюкозамін не тільки підтримує побудову тканин, але також сприяє підтримці та відновленню існуючих тканин, захищаючи ваш хрящ від механічного впливу. Діоксид кремнію з екстракту стебла бамбука та жиророзчинний вітамін С також працюють як кофактори, які допомагають формувати та відновлювати матрицю сполучної тканини.

Крім того, Ligament Restore також містить BioCell Collagen, гідролізований колагеновий комплекс, отриманий із грудного хряща курки, який може сприяти синтезу хряща та функціонуванню ваших суглобів. L-лізин і l-пролін також служать «клеєм», який утримує колаген разом. Нарешті, натуральні трави, такі як екстракт кігтя диявола та екстракт куркуми, можуть зменшити запалення в тканинах суглобів, сприяти підвищенню гнучкості та підтримувати здоровий метаболізм ейкозаноїдів.

Приймайте чотири капсули щодня розділеними дозами під час їжі та запивайте вісьмома-десятьма унціями води. У рекомендованому дозуванні кожної пляшки Ligament Restore від 240 капсул вистачить приблизно на два місяці. Не забудьте охолодити цю добавку після відкриття.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 4 капсули Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Вітамін С (у вигляді аскорбінової кислоти) 200 мг / 333% глюкозаміну сульфату (з краба, креветки) 1‚500 мг / BioCell Collagen Hydrolyzed Collagen Complex 400 мг / (курячий грудний хрящ) ) Забезпечення (типове): гідролізований колаген 60% 240 мг / L-пролін (у вільній формі) 500 мг / L-лізин HCI 500 мг / кремнезем (екстракт бамбука (Bambusa spp.) (стебло)) 15 мг / кіготь диявола (Harpagophytum procumbens) Екстракт (корінь) 100 мг / (Стандартизований для вмісту 5% гарпагозидів) Екстракт куркуми (Curcuma Longa) (корінь) 100 мг / (Стандартизований для вмісту 95% куркуміноїдів) Аскорбілпальмітат (жиророзчинний вітамін С) 40 мг / Денна цінність не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза, вода). Містить молюсків. Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте 4 капсули на день, розділивши дози, по 8 унцій. вода‚ під час їжі.

Запобіжні заходи

Стійкий до втручання. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Якщо ви вагітні, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати цей або будь-який інший продукт. Зберігати в недоступному для дітей місці. Після відкриття зберігати в холодильнику. Застереження щодо алергенів: містить молюсків.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Дієтичні добавки (Dietary supplements)