Pure Encapsulations, Boswellia, Босвелія, 120 капсул

Код: 31897
Фото товару Pure Encapsulations, Boswellia, Босвелія, 120 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, Boswellia, Босвелія, 120 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, Boswellia, Босвелія, 120 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, Boswellia, Босвелія, 120 капсул
(5)
2062 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 22.07.2024, без передоплати
Ладан використовувався як лікувальний засіб ще з часів Стародавнього Єгипту. Його використовували для полегшення болю або скутості суглобів, утрудненого дихання, запалення слизової оболонки товстої кишки, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Босвелія 120 капсул

Pure Encapsulations, Boswellia, Босвелія, 120 капсул

Опис

Ладан використовувався як лікувальний засіб ще з часів Стародавнього Єгипту. Його використовували для полегшення болю або скутості суглобів, утрудненого дихання, запалення слизової оболонки товстої кишки, менструальних спазмів та запалення, серед інших проблем. Якщо у вас запальний стан кишечника або ви страждаєте від діареї, ви можете отримати деяке полегшення від ладану. Навіть краще, ладан навряд чи викличе неприємні та небезпечні побічні ефекти.

Босвелія є стандартизованим джерелом екстракту ладану, що означає, що він містить гарантовану кількість корисних речовин цієї трави. Кожна рослинна капсула містить 300 мг босвелієвої кислоти з 429 мг стандартизованого екстракту смоли Boswellia serrata, який на 70 відсотків складається з босвелієвої кислоти. Ці кислоти сприяють здоров’ю тканин суглобів і функції товстої кишки, потенційно зменшуючи запалення.

Ця добавка також містить 10 мг вітаміну С у формі аскорбілпальмітату. Ця поживна речовина є важливим будівельним матеріалом у формуванні хряща, колагену та синовіальної рідини. Синовіальна рідина – це рідина між вашими суглобами, яка забезпечує амортизацію, що дозволяє вам відчувати себе комфортніше під час активності.

Цієї пляшки Boswellia із 120 капсул вам вистачить приблизно на два місяці, якщо приймати її в рекомендованій дозі по одній капсулі двічі на день під час їжі.

прагне до розробки та виробництва високоякісних гіпоалергенних дієтичних добавок. Контроль якості під час розробки та виробництва має першочергове значення. Усі продукти виготовляються з максимально біодоступних інгредієнтів.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 120 Кількість на порцію / Екстракт індійського ладану (Boswellia serrata) (смола жуйки) 400 мг / (стандартизовано, щоб містити 60% босвелієвої кислоти) Денна норма (DV) не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза‚ вода)‚ гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза). Без глютену, без ГМО та гіпоалергенний

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте по 1 капсулі 3 рази на день під час їжі.

Запобіжні заходи

Попередження: не можна приймати вагітним і годуючим жінкам. Якщо у вас є будь-який стан здоров’я або ви приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей. Зберігати закритим у сухому прохолодному місці. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Вміст може не заповнювати упаковку, щоб розмістити необхідне маркування. Будь ласка, покладайтеся на вказану кількість.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Босвелія (Boswellia)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2460 грн
У наявності
Pure Encapsulations, Amino-NR, Амінокислоти, 180 капсул
(5)
2546 грн
У наявності