Pure Encapsulations, Chromium Picolinate 500 mcg, Хром, 60 капсул

Код: 31890
Фото товару Pure Encapsulations, Chromium Picolinate 500 mcg, Хром, 60 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, Chromium Picolinate 500 mcg, Хром, 60 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, Chromium Picolinate 500 mcg, Хром, 60 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, Chromium Picolinate 500 mcg, Хром, 60 капсул
(5)
1153 грн.
Під замовлення
Ви шукаєте спосіб підтримувати здоровий метаболізм? Піколінат хрому є поживною речовиною, яка може допомогти вашому організму метаболізувати вуглеводи, які ви їсте. Інсулін у вашому тілі ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Хром 60 капсул

Pure Encapsulations, Chromium Picolinate 500 mcg, Хром, 60 капсул

Опис

Ви шукаєте спосіб підтримувати здоровий метаболізм? Піколінат хрому є поживною речовиною, яка може допомогти вашому організму метаболізувати вуглеводи, які ви їсте. Інсулін у вашому тілі потребує певної кількості хрому, щоб утилізувати глюкозу. Вам також може знадобитися більше хрому, якщо ви напружено тренуєтесь або відчуваєте стрес.

Хоча це точно не чудодійний засіб, добавка піколінату хрому, наприклад хром (піколінат) 500 мкг, може зіграти певну роль у підтримці плану контролю ваги, який включає збалансовану дієту та регулярні фізичні вправи. Потенційно зменшуючи вашу тягу до вуглеводів, хром може полегшити вам зміну способу життя.

Хром (піколінат) 500 мкг забезпечує цей мікроелемент, життєво важливий у невеликих кількостях, який ваше тіло не може виробляти самостійно. Через те, що людський організм не здатний виробляти хром, вам потрібно отримувати його через харчові джерела або добавки. Цей продукт зв’язує хром з піколіновою кислотою, речовиною, яка може сприяти покращеному всмоктуванню мінералів шляхом зв’язування з ними в тонкому кишечнику. Піколінова кислота зазвичай виділяється підшлунковою залозою після вироблення в печінці та нирках, але вам може знадобитися більше для найбільшої ефективності.

Хоча дефіцит хрому є рідкісним явищем, збільшення використання рафінованого борошна в сучасній західній дієті може знизити і без того невеликі рівні, які містяться в їжі. Ці капсули містять 500 мікрограмів піколінату хрому, щоб допомогти вам підтримувати здоровий рівень сухої маси тіла.

Приймайте одну або дві капсули на день, розділивши дози під час їжі. У рекомендованому дозуванні кожної пляшки з 60 капсулами хрому (піколінату) 500 мкг вистачить приблизно на один або два місяці.

Офіційний сайт: https://www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Хром (у вигляді піколінату хрому) 500 мкг / 417% Інші інгредієнти: Гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза)‚ вегетаріанська капсула (целюлоза‚ вода). Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 1 капсулі 1-2 рази на день під час їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Хром (Chromium)
Pure Encapsulations, OsteoBalance, ОстеоБаланс, 210 капсул
(5)
2927 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн.
У наявності