Pure Encapsulations, Chromium picolinate 500 mcg, Хром, 180 капсул

Код: 31864
Фото товару Pure Encapsulations, Chromium picolinate 500 mcg, Хром, 180 ка...
Фото складу Pure Encapsulations, Chromium picolinate 500 mcg, Хром, 180 ка...
Фото використання Pure Encapsulations, Chromium picolinate 500 mcg, Хром, 180 ка...
Основне фото товара Pure Encapsulations, Chromium picolinate 500 mcg, Хром, 180 ка...
(5)
2717 грн.
Під замовлення
Правильно функціонуючий метаболізм може дозволити вашому тілу виробляти енергію з їжі, яку ви їсте. Хром є важливим мікроелементом, який може підтримувати метаболізм жирів і вуглеводів, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Хром 180 капсул

Pure Encapsulations, Chromium picolinate 500 mcg, Хром, 180 капсул

Опис

Правильно функціонуючий метаболізм може дозволити вашому тілу виробляти енергію з їжі, яку ви їсте. Хром є важливим мікроелементом, який може підтримувати метаболізм жирів і вуглеводів, зокрема. Він також активує певні ферменти. Дефіцит хрому може перешкоджати здатності вашого організму підтримувати здоровий баланс інсуліну, потенційно допомагаючи рецепторам стати більш чутливими до нього.

Загальні харчові джерела хрому включають брокколі, банани, яблука, зелену квасолю, апельсиновий сік, грудку індички, картоплю та яловичину. Однак споживання через їжу може щодня змінюватися через ваш графік або різні партії. Ось чому така добавка, як «Піколінат хрому 500 мкг, може підійти саме вам. Одна капсула містить 500 мікрограмів хрому для підтримки здоров’я серцево-судинної системи.

Зокрема, піколінат хрому є високобіологічно доступною формою, яку людський організм може легко використовувати. Піколінат є побічним продуктом триптофану, амінокислоти, і він сприяє підвищеному засвоєнню хрому. Це особливо корисно, якщо ви споживаєте багато оброблених продуктів з високим вмістом простих цукрів; вони можуть спричинити виведення більшої кількості хрому через сечу, що потенційно призведе до дефіциту.

Спортсмени та ті, хто постійно займається спортом, можуть виявити, що хром може зробити їх більш енергійними, одночасно покращуючи спортивні результати та збільшуючи м’язову масу. Добавки можуть допомогти, оскільки тренування на витривалість можуть збільшити виведення хрому з сечею. Цей мінерал також може підвищити ваш настрій.

Кожна пляшка хрому піколінату 500 мкг містить 180 рослинних капсул. При рекомендованому дозуванні однієї або двох капсул на день (у розділених дозах під час їжі) це повинно тривати від трьох до шести місяців.

Офіційний сайт: https://www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 180 Кількість на порцію / Хром (у вигляді піколінату хрому) 500 мкг / 417% Інші інгредієнти: Гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза)‚ вегетаріанська капсула (целюлоза‚ вода). Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 1 капсулі 1-2 рази на день під час їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Хром (Chromium)
Pure Encapsulations, OsteoBalance, ОстеоБаланс, 210 капсул
(5)
2927 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн.
У наявності